Valentinsdag

Valentinsdag er hjerternes fest, og hvad er bedre end at fejre dagen med at bage en kage, til den som du har kær. Det er meget mere personligt og unikt at bage en kage til Valentine's Day, end blot at købe noget færdiglavet som kan fås i alle butikker. Husk at du altid helt selv kan vælge ambitionsniveau fra start til slut; om det skal være en traditionel kage med fondanthjerter, eller måske små hjertekager med sirlig glasurpynt, eller om det skal være den helt store kreation med blomster, hjerter og LOVE-bogstaver over det hele. Men det er jo netop det skønne ved at bage en kage: du bestemmer selv :) 

Se vores store udvalg af forme, pynt og andre bageartikler, hvor kun fantasien sætter grænsen.
Find flere idéer til kreationer neders på denne side.


Valentinsdag kage ideer

Når du skal lave en unik og personlig dessert til Valentinsdag, har vi her en række lækre forslag til dig.

Lav en flot hjertekage

Overrask din date med et kæmpe hjerte til dessert. Du kan nemt lave denne kage ved at bruge en bageform til din hjerteformede kage. Kagen kan fx overtrækkes med glasur eller pyntes med flødeskum. Du kan også beklæde kagen med fondant og udstikke små fine hjerter eller blomster af fondanten.

Kreer små fine valentineskager

Er du til noget mere simpelt, kan du bruge hjerte muffinsforme eller røde cupcakeforme, til at lave de fineste små potionsanrettede desserter. Du kan også bruge kageudstikker med hjertemotiv og pynte kagerne med hjertekrymmel eller med spiseligt glimmer. Find dit helt eget udtryk med de mange pyntemuligheder.

Ingen valentine uden chokolade

Har du mod på det, kan du også kaste dig ud i at lave fyldte valentinsdag chokolader. Prøv fx at fylde dem med klassisk fyld som nougat eller karamel, eller find selv på en lille overraskelse til indeni. Du kan male chokoladeformene med glimmer inden du kommer chokolade i, for at give dem ekstra shine.