Tylkobler

Brug en tylkobler når du skal skifte tyl undervejs i dit sprøjteprojekt. Det kan f.eks. være, hvis du skal lave samme farve blomster men i forskellig størrelser eller form. Her er de forskellige slags koblere, der passer til normale og store tyller. 

Om du kalder det en tylkobler eller en tyllekobler; det er et fedt. Den korrekte betegnelse er en tylkobler, men uanset hvad du kalder den, kan du altid købe mange slags her hos Kforkage.dk.

Hvad er en tyllekobler?

En tyllekobler er kobling mellem tyl og sprøjtepose. Du kan bruge en kobler til engangssprøjteposer og alm. sprøjteposer, men du kan også bruge den til alm. fryseposer, hvis du lige står og mangler en rigtig sprøjtepose (dog kan fryseposer ikke bruges til tyk smørcreme). 

Har jeg brug for en tyllekobler? 

Du behøver ikke en tylkobler, hvis du skal bruge den samme tyl hele vejen gennem dit pynteprojekt. Man bruger den kun, hvis man skal skifte tyl undervejs - f.eks. hvis du skal lave forskellige blomster, eller hvis du skal skifte mellem blomstertyl og bladtyl undervejs, og din pynt skal være i samme farve. Dog kan det være en fordel at bruge en tylkobler, hvis du bruger en tynd pose. 

Hvordan bruger man en kobler?

En kobler leveres i to dele: en stor del, der skal puttes ind i sprøjteposen, og en lille del, der skal skrues udenpå tyl og pose. Den lille låsemekanisme, der skal udenpå tyllen og sprøjteposen, låser din tyl fast på posen.