Top 20

Er du i tvivl om, hvor du skal starte? Så forstår vi dig godt, for vi har efterhånden virkelig mange varer. Så her er vores TOP 20 over de mest solgte produkter i shoppen lige nu.


Her kommer der snart en masse lækkert bageudstyr - kig gerne rundt i shoppen i mellemtiden og se, om vi har andre ting, der kan friste dig


Tilmeld dig vores kageklub & vær først til tilbud & nyheder. Du får også fast rabat som medlem. Rabatten kan dog ikke kombineres med andre rabatter

Du forpligter dig ikke til køb, og du kan til enhver tid afmelde dig nemt igen.

Er du ny i køkkenet?

Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, hvis man gerne vil begynde at bage, og man skal bruge noget udstyr til at komme i gang med. Vi har lavet denne kategori, så du kan blive inspireret ud fra, hvad mange andre køber. 

Hvor skal jeg starte?

Inden du giver dig i kast med at købe ind, så kan du svare på nogle simple spørgsmål, som vil lede dig i rette retning til dit indkøb af bageudstyr:

  • Hvad vil du bage?
  • Hvor tit vil du bage?
  • Hvor meget plads har du?
  • Hvor meget tid må det tage?
  • Vil du pynte en masse?
  • Vil du bage som i bagedysten?

Dette er blot nogle af de spørgsmål, du kan stille dig selv, for at komme på rette spor.

Hvad vil du bage?

Der er stor forskel på, om du vil bage brød og sandkager, eller om du vil kaste dig ud i at bygge store lagkager. Mange kaster sig ud i bagning, når de skal giftes, eller de skal holde en anden stor begivenhed, hvor de godt kunne tænke sig at lave kagen til den store dag selv. 

Det betyder, at du skal tage stilling til, om du skal købe simple forme som f.eks. en springform, eller om du skal købe noget mere specielt til formålet. Vi vil meget gerne hjælpe dig og sidder klar i kundeservice til at guide dig videre.

Hvor tit vil du bage? Og hvor meget plads har du?

Hvis du ikke skal bage så tit, er der ikke nogen grund til at købe stort ind, da du skal overveje, om du får brugt dit udstyr. Vi sælger kun kvalitetsudstyr, og derfor er det forme, der kan holde til mange år. Det gør din investering meget mindre, hvis du bager tit. Så kan du lige så godt vælge noget godt bageudstyr fra start.

Hvis du ikke har så meget plads, skal du også overveje, om de samme forme kan bruges til flere ting, så du ikke behøver at købe meget forskelligt, som du alligevel ikke har plads til.

Skal du pynte meget - som i Den store bagedyst?

Vi har rigtig meget krymmel, glaze og andre pynteting, så du kan gå all in på vildt pyntede kager med store dekorationer, glitter og sprøjteteknik. Men selv om vi gerne vil sælge en masse pynteudstyr og glimmer, vil vi også gerne sikre os, at du ikke køber en masse, som du ikke får brugt så meget af, fordi du kun skal bruge det én gang. Du skal derfor vide, at du altid kan ringe eller skrive til os, hvis du vil vide lidt mere om, hvor meget du skal bruge til dit projekt - vi skal bare vide, hvor meget du også vil bruge det til andre ting.