Special Moment Cph

Special Moment forhandler: Vi er virkelig glade for at kunne tilbyde den super lækre krymmel fra Special Moment Cph. Den er nemlig ikke som alt det andet krymmel: Chocolate Bites ligner sukkerkrymmel men er lavet af chokolade i stedet for hård sukker. Så udover at være super eksklusivt at se på med de smukke farver, så smager det også virkelig godt. Vi har bl.a. et stort udvalg af de populære Chocolate Bites Mini.


Hvem står bag Special Moment Cph.?

Michael fra Nuts n' More laver nødder - MANGE nødder. Men han er også god til at lave chokolade og kagekrymmel. Så derfor har han startet Special Moment Cph. og Copenhagen Chocolate op også. Og vi er vilde med deres produkter, hvilket du forhåbentlig kan se ud fra vores sortiment. 

Vi prøver så vidt muligt at være lagerførende i det fulde sortiment. Men i en travl hverdag kan det glippe for os at følge med på alle fronter. Så tip os endelig, hvis vi har glemt et par produkter. Vi får varer hjem ugentligt. 

Da alle produkterne laves på Nuts n' More fabrikken, kan de indeholde spor af nødder. Vi skriver dog om alle allergener på de enkelte produkter, så du er helt opdateret på ingredienser, inden du køber hos os.