Silikomart forhandler

Hvis du leder efter en Silikomart forhandler i Danmark, er du kommet til det rette sted, for hos Kforkage er vi fuldstændig vilde med Silikomarts produkter. 

Silikomart silikoneforme

Når man leder efter bageforme i prima silikone, er det ikke til at komme udenom Silikomart. Og det er ikke uden grund, at de er blevet markedsførende indenfor silikoneudstyr til bagning. De har virkelig styr på alle detaljer, så når du køber en af deres forme, er du sikker på, at kvaliteten er i top, den tåler bagning og frysning, og vigtigst af alt: du kan bruge den til fødevarer uden at blive syg af det. 

Der er ikke noget galt i at købe en billig silikoneform, men hvis du er typen, som bruger dit bageudstyr gennem mange år og godt kan lide at have noget i høj kvalitetet, uden det skal koste en halv bondegård, så kan vi anbefale Silikomart. 

Hvad er prima silikone?

Der findes mange forskellige termer, som bruges omkring silikone - men hvad betyder det så, når vi skriver, at Silikomart bruger prima silikone til deres produkter? Det betyder blot, at det er lavet af den bedste silikone, der kan fås til fødevarer. Og udover at kunne tåle høje varmegrader, kan du bruge den samme form til frysning. Det kan være en stor fordel, hvis man bevæger sig meget rundt i det søde køkken, for hvis man kan kombinere kage med is, er det meget svært ikke at komme i mål med en fantastisk dessert til sine gæster eller andre, man vil forkæle. 

Dette er blot et lille udpluk af vores udvalg fra Silikomart. Og det er med fokus på silikoneformene, der er vores bestsellers.

Se det fulde udvalg af Silikomart produkter her >>

Da vi selv tester alle produkter, før de kommer på hylderne hos os, kan du altid ringe eller skrive til vores kundeservice, for vi vil gerne hjælpe dig med at vælge den rette silikoneform. Og vi kan sagtens hjælpe dig med at måle en form, hvis vi skulle have glemt at måle lige den side eller vinkel, som du har brug for målet på. 

Du kan fange os alle hverdage fra kl. 9-16 på telefon, mail og chat - og nu er vi jo en iværksættervirksomhed, så nogle gange kommer vi også til at arbejde sent og kan ikke lade være med at svare dig, når nu vi alligevel sidder og arbejder, så du skal ikke undre dig, hvis vi svarer på sjove tidspunkter af døgnet. Det er bare, fordi vi elsker vores arbejde.