Sikker betaling

Vi går ikke på kompromis med sikkerhed

Vi har valgt ePay som betalingsgateway hos Kforkage.dk, da ePay er en af Nordens førende betalingsgateways med mest sikkerhed. Selve betalingen sker gennem krypteret forbindelse (https), og eneste data, vi sender videre online, det er dit ordrebeløb. Du kan derfor være helt tryg ved at handle hos os.

Kortbetaling & Mobile Pay:

Det er nemt og sikkert at betale med kortbetaling, for der stilles meget høje krav til danske netbutikker. Vi accepterer Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro og Mobile Pay. 

Vi er godkendt af Nets og Teller til at modtaget online betaling. Betaling sker (som ovenfor nævnt) via ePay, og det sker gennem en krypteret forbindelse, som er certificeret efter PCI-standarden med flere end 200 sikkerhedspunkter. Du kan derfor føle dig helt tryg hele vejen gennem din bestilling. Eneste tredjepart, der modtager dine personlige ordredata (adresse m.v.), er Postdanmark, men dette sker også via en sikker portal.

Dit kreditkort debiteres først med ordrebeløbet, når din bestilling er pakket og færdigekspederet fra vores lager. Du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail, så snart vi har modtaget din bestilling, og ligeledes når vi har sendt pakken. På den måde er du hele tiden opdateret over, hvor langt din bestilling er kommet, og hvornår den kommer frem til dig.

Al betalingsdata krypteres

På kforkage.dk kører vi med et SSL-certifikat (https), derfor sendes beløbdata kun videre fra vores webshop til betalingssystemet, og al data via ePay krypteres. Så du skal ikke være nervøs for dine personlige data, når du handler hos Kforkage.dk. Vi sender som sagt kun dine kontaktinformationer videre til Postdanmark, så du kan få din pakke leveret. Og det sker via sikker portal.

Bankoverførsel: 

Vi tilbyder ikke længere bankoverførsel som betaling i webshoppen - det giver os for meget administration at håndtere denne betalingsform. Såfremt du ikke har mulighed for at betale med betalingskort eller Mobile Pay, kan du kontakte os for en speciel aftale omkring betaling via bankoverførsel. Vi kan dog i alle tilfælde først sende din bestilling, når vi har modtaget betaling.