Scrapcooking

Scrapcooking laver alt til festen - og vi har hele udvalget, der hører sig til på et kagebord. Du finder derfor alt fra muffinsforme og kagelys til XL udstikkere her hos os i denne kategori. Og som med alle andre mærker er vi lagerførende, så du kan få levering dag-til-dag. Hvis du synes, der mangler noget fra Scrapcooking, så tag endelig fat i os. Vi får levering af nye varer mindst 2 gange månedligt.


Party udstyr til kagebordet

Nogle gange skal det gå hurtigt med at få stablet en fest på benene. Derfor har Scrapcooking gjort det let med deres PARTY serie, som består af udsmykkede muffinsforme og festlige kagelys, hvor du ikke skal tænke på så meget andet end, hvad du vil putte i kagedejen. For der er så meget knald på farverne og mønstrene, at du ikke behøver mestre sprøjteteknik eller andet selv.

Vi er selv vilde med deres varer, og vi håber også, at du finder alt det, du skal bruge til din næste fest her hos Kforkage. Og måtte du mangle noget i vores sortiment, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi vil meget gerne skaffe andre varer hjem til dig. Vi sidder klar i kundeservice alle hverdage i åbningstiden - både på tlf. 71993663 og på e-mail.