Popcakes

Bag selv popcakes

Bag selv skønne popcakes, som er små kager på pinde. Man kan bage dem selv med en popcake form, eller man kan bruge kagerester, som man triller og putter i fryseren. Dyp pindene i den chokolade, som kagerne skal overtrækkes med, og stik pindene i kagerne (kun halvvejs - må ikke gå igennem kagen). Efter et par minutters tørretid, sidder pindene fast, og så er dine popcakes meget lettere at overtrække, uden at de drejer rundt på deres pind.


Popcakes er også kendt som cake pops (i USA), og de er på mode i perioder. Det er derfor svært at købe stort ind til kategorien, men vi har gjort alt for at have et udvalg af kvalitetsudstyr til popcakes, lige fra bageforme til indpakning. Der er masser af inspiration at hente ved en billedsøgning på Google og i diverse kageblade med popcakes. Hvis du søger på nettet, så husk at søge på både popcakes og cakepops, så du også får inspiration fra USA. 

Popcakes

De fine popcakes med facon som en lækker, lille kageslikkepind er et kæmpe hit på diverse kagebuffeter verden over. Det forstår vi godt, for de små kager på pind er en lækker lille mundfuld, som er nem selv at producere, og samtidig er de en super hyggelig ting at lave sammen med børn, da de små kager er meget overskuelige for selv de mindste hænder. Og så er de portionsanrettet - det er ofte en stor fordel.

Udstyr til popcakes

I denne kategori finder du alt, hvad du skal bruge for selv at kunne fremstille dine egen popcakes hjemme i køkkenet. Du finder alt fra fine pinde og indpakningspapir til små bageforme til popcakes (giver perfekt resultat hver gang). Inden produkterne bliver sat til salg her i webshoppen, så sørger vi altid for, at de er testet igennem i vores eget køkken. Dette har vi meget sjov med, og mange af vores udfoldelser kan du se ved at følge med inde på vores side på Facebook eller via vores blog Cakemyday. Begge steder bliver opdateret jævnligt med nye lækre opskrifter og skønne tips og tricks til bagning.

DIY popcakes

Det smarte ved popcakes er, at de er utroligt nemme at lave, lige meget om man ejer en form til det eller ej. Hvis du har en rest af f.eks. en chokoladekage eller en anden fast kage, så kan denne kage nemt smuldres og røres sammen med en smule flødeost. Dette gør kagen nem at forme til fine kugler, hvorefter der kan sættes en pind i kagen. Efter en tur i køleskabet en halv times tid, kan den nemt overtrækkes med chokolade og dekoreres med f.eks. krymmel. Har du derimod ikke kagerester liggende (det er sjældent, at vi har, for alle kager spises til sidste krumme herhjemme), så kan man ved hjælp af en popcakes bageform lave kagen helt fra bunden, men hvor den i stedet er helt friskbagt i de skønne kugler, som derefter kan dekoreres efter ens egne ønsker.

Pift kagebuffeten op

Hvis du skal lave en kagebuffet med mange forskellige små kager, såsom macarons og cupcake, så kan popcakes passe fint ind i selskabet med de andre små, fine kager. Cake pops kan nemt overtrækkes med den ønskede slags pynt og selve pinden kan tilføjes fine sløjfer eller andet, som kan få kagerne til at passe perfekt ind i det ønskede tema.

Selvom de små kager på pind er utroligt populære, så kommer populariteten lidt i bølger, hvorfor der også kan være perioder, hvor vi ikke har lige så meget udstyr hjemme til at lave popcakes med. Er der noget bestemt udstyr, du mangler til dit kagekøkken, så skal du være velkommen til at sende os en mail, og så ser vi, hvad vi kan gøre.