Pastafarver

Når du køber pastafarve online hos os, pakker vi det rigtig godt ind. Du vil derfor opleve at få den gode kvalitet sammen med hurtig levering af pastafarver. 

Wilton pastafarve

Wilton er en af de førende producenter af pastafarver, og deres pastafarver udmærker sig ved at være koncentreret, så du skal bruge mindre, og så du nemmere kan ramme den rigtige farve til din kage eller isdessert.

Forskel på frugtfarve og pastafarve

Der er stor forskel på frugtfarve og pastafarve. Frugtfarve er som regel meget mere flydende, hvilket kan være en udfordring, hvis du skal indfarve marcipan eller fondant, men det er udemærket til en våd kagedej. 

Pastafarve kan derimod bruges til det hele - og det laver ikke om på konsistensen af hverken is, kagedej eller marcipan. Derfor kan vi anbefale, at du vælger Wilton pastafarver, når du ofte skal bruge farver i det søde køkken.

Er du i tvivl om valg?

Vi vil meget gerne vejlede dig til den helt rette pastafarve eller farvetype til dit kageprojekt. Vi sidder klar i kundeservice alle hverdage mellem 10 og 15. Og du er også meget velkommen til at skrive os en mail eller en besked på Facebook, hvis det er nemmere for dig.