Muffins Papirforme

Papirforme til muffins og cupcakes

Her finder du et væld af forskellige typer papirforme, som kan gøre dine muffins og cupcakes endnu mere dekorative, end de allerede er. Du finder et bredt sortiment af papirforme i flere forskellige farver og størrelser, så du kan give dine små kager en fin indpakning. Husk at bage med både papirsforme og en stålbageform, så kagerne får et ensartet udtryk og ikke vælter ud til siden. Vi har også en side kun med mini muffins papirforme.


Hvis du har brugt lang tid på at lave den helt rigtige opskrift med den helt rigtige frosting til dine cupcakes, så vil kombinationen af en fantastisk velsmagende kage, cremet & lækker topping samt en flot papirform være med til at fuldende projektet fuldstændig. Med farverige og mønstrede papirforme kan du gøre lidt ekstra ud af præsentationen på kagebordet. På den måde bliver den lille, velsmagende kage både en fryd for ganen og øjet.

Vi har papirforme til enhver lejlighed, som skaber det helt rigtige udtryk. F.eks. til et lækkert kagebord til en barnedåb, et bryllup eller en fødselsdag.  

Gode råd til muffinsbagning

Alle de forskellige typer af papirforme, som du finder i denne kategori, har vi selv testet igennem op til flere gange. Det gør vi for at kunne garantere dig, at det vi sælger er af den bedste kvalitet, hvor både farve, mønster og papirkvalitet går op i en højere enhed.

Du får det flotteste resultat, når du bager dine muffins/cupcakes i de flotte papirforme sammen med en muffinsform af stål - vi bruger altid selv en stålmuffinsform for at sikre os, at de fine kager holder deres facon undervejs i bagningen. På den måde flyder kagerne ikke ud, og det vil derfor også være nemmere for dig at dekorere de små kager efterfølgende.

Og et godt tip ved bagning af mørk dej (f.eks. chokolademuffins): sæt en ekstra papirsform uden på den form, som din muffin eller cupcake blev bagt i, hvis dejens mørke farve er trængt for meget igennem og "overdøver" den flotte papirform. På den måde står mønstret eller farverne på papiret helt skarpt på kagebordet. 

Kvalitetsprodukter og inspiration

Uanset om du skal bruge klassiske muffinsforme af papir eller de lidt tykkere folieforme, så kan du finde dem her hos os. Vi fører blandt andet papirforme fra House of Marie og selvfølgelig også Wilton, som er kendt for at lave nogle af de absolut bedste ting til bagning og andre konditoropgaver. Med det store sortiment inden for flere forskellige farver og temaer, så kan du helt sikkert finde lige netop den type af papirform, som du har brug for til dit kageprojekt. Er dette ikke tilfældet, så hører vi meget gerne fra dig; så vil vi forsøge at skaffe den type papirsform hjem, som du ønsker.

Du kan kontakte os ved at sende en mail på info@kforkage.dk eller ringe til os. Og husk, at du altid kan søge inspiration til din næste kagebagning blandt vores gratis opskrifter, hvor juniordirektør Sara har lavet lækre kageopskrifter både med og uden mælkeprodukter.