DAG-TIL-DAG LEVERING V. BESTILLING INDEN KL. 14:00 HVERDAGE & SØNDAGE

Påske

Skal du lave sjove hjemmelavede påskeæg og påskekager? Vi har samlet alt det udstyr, som du skal bruge til at skabe dine egne flotte påskedesserter og har et stort udvalg af forme til chokoladeæg. Gør højtiden lidt hyggeligere med hjemmelavede påskeæg.


ProGel pastafarve multipak 6-pak

Multipak 6 stk. pastafarve fra ProGel til en rigtig god pris
147,00 DKK
Læs mere

Ikke på lager

Lav store eller små påskeæg

Med hjemmelavede chokoladeæg kan du sætte dit helt eget personlige præg på påsken. De hjemmelavede påskeæg er et hit, når børnene skal lede efter dem i hjemmet eller haven, og når du får gæster på besøg. Du kan lave store æg, mellemstore æg og små æg og bruge lige den chokolade, som hitter hjemme hos dig.

Mulighederne er mange, og et alternativ til et standart påskeæg er et æg af hvid chokolade dekoreret med krokant- eller hindbærdrys. Du kan også eksperimentere med fyld. Det kan være marcipan, nougat, karamel, skildpaddefyld eller M&Ms, som sikkert vil være et hit hos den yngre del af familien. Tænk også gerne over, hvordan du kan udsmykke æggene – eksempelvis æg betrukket med en anden farve chokolade eller drysset med nøddeflager eller kokos. Sara er vild med påskeæg og har lavet sine egne kinderæg. Læs opskriften her og få inspiration til dine egne påskeæg.

Sådan tempererer du chokolade

Det er nemt at lave hjemmelavede påskeæg, men det er vigtigt at temperere chokoladen korrekt. Du skal smelte 2/3 af chokoladen over et vandbad, og du får det bedste resultat ved at bruge en stålskål. Når chokoladen er smeltet, kan du blande den resterende del i. Rør det til en ensartet masse til, at temperaturen er perfekt.  

Vil du vide, hvilke temperaturer forskellige typer chokolade skal smeltes ved? Her finder du Saras opskrift på chokolade temperering.

Husk at bruge chokoladen hurtigt, og inden den falder én grad fra den ideelle arbejdstemperatur. Hvis chokolade temperering ikke er noget for dig, kan du i stedet tænde mikroovnen og bruge Chocolate Melts eller Candy Melts for at få et flot resultat.

Sådan samler du dit påskeæg

Hvis du vil samle påskeæg af to skaller, kan du, når skallerne er størknet i formen, hælde halvdelen ud på bordet og lade den anden halvdel af skallerne blive i formen. Og så du skal overveje, om der skal være en overraskelse indeni ægget, for så er det nu, du skal fylde ægget.

Tag derefter en stålspatel eller en god, flad kniv og varm den op. Det gør du ved eksempelvis at holde kniven under varmt eller kogende vand -  kniven skal dog være helt fri for vand, da chokoladen ikke tåler vand. Så kan du stryge spatlen/kniven forsigtigt henover de halve skaller, der ligger i formen, så kanten smelter, og så kan du lægge den anden halvdel af skallerne ovenpå i formen. På den måde får du perfekte samlinger på dine påskeæg.

Få inspiration til dit næste påskeprojekt

Alle produkter er testet grundigt, før vi tager dem på lager, så du altid er sikker på kun at finde de absolut bedste chokolade- og bageartikler her i webshoppen. Du kan se resultaterne af juniordirektør Saras "anstrengelser" i køkkenet på vores blog Cakemyday eller på Facebook. Begge steder finder du tips og tricks til lækre kager og sjove desserter. 

Dine Fordele

Hurtig levering
1-2 hverdage

Fuld tilfredshed
eller penge retur

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer