- Den store bagedyst 2022
- Halloween
- Månedstilbud og datovarer
- Bøger & Blade
- Bageforme og Kageringe
- Gavekort
- Cupcakes og Muffinsforme
- Udstiksforme og Silikoneforme
- Chokolade og Candymelts
- Candy Melts
- Chokolade farver og Transfersheets
- Chokoladeforme
- Chokolade værktøj
- Odense og Callebaut Chokolade
- Fondant, Bageartikler og Fromager
- Farver og smag
- Kagepynt, Figurer og Lys
- Tørrede spiselige blomster
- Glimmer og kagestøv
- Sprinkles og Krymmel
- Kagelys og kageflag
- Kagefigurer
- Kageprint
- Andet kagepynt spiseligt
- Andet kagetilbehør plastik/træ
- Tyller og sprøjteposer
- Køkken udstyr og bageudstyr
- Drejeskiver
- Køkkenservice
- Kagefolie
- Køkkenredskaber
- Køkkenmaskiner og udstyr
- Kageruller
- Dejskrabere og Spatler
- Fondant Værktøj
- Køkken tekstiler
- Andre søde sager (råvarer og forme)
- Kageæsker, Fade og opbevaring
- Temakager
- Babyshower
- Barnedåb
- Bryllup
- Børnefødselsdag
- Konfirmationskage
- Sportskager
- Studenterkage
- Halloween & Fastelavn
- Jul
- Nytår
- Påske
- Valentinsdag
- Mors dag
- Outlet - 2. sorterings varer
- Producenter
- Cake Star
- Callebaut
- Chocolate World
- Decora
- deKora
- Disney produkter
- Dr. Oetker Danmark A/S
- FMM Sugarcraft
- Funcakes
- Guardini
- House of Marie
- Ibili
- Ingenious Edibles
- Karen Davies
- Katy Sue
- Lékué
- Odense
- Patisse
- PME
- Qualy Cake
- Rainbow Dust
- Renshaw
- Scrapcooking
- Silikomart
- Special Moment Cph
- Sugarflair
- SweetKitchen
- Wilton
Opskrift til pindeis


Når du køber isforme fra Silikomart, kan de bruges både til is og kager (de tåler fryser og ovn). Og der medfølger et opskriftshæfte sammen med isformene. Disse opskrifter har vi oversat til dansk. Og her finder du isopskrifter - dvs. dem, der skal på frost.
Vil du hellere se de bagte iskager? Så finder du opskrifter på iskager her.
Hindbær parfait på pind
Du skal bruge:
260 g. italiensk marengs - se opskrift her
140 g. hindbær (eller andre bær)
120 g. piskefløde
Til overtræk:
Hvid chokolade og frysetørret hindbær.
Sådan gør du:
Lav den italienske marengs og mos hindbærene. Rør det sammen i en skål. Pisk fløden til flødeskum og vend den forsigtigt ned i marengsblandingen. Hæld massen i isformen, sæt pindene ind gennem bunden, og læg formen fladt i fryseren i mindst 5 timer.
Skub isene ud af formen, når de er klar til servering, og pynt dem med hvid chokolade og et drys frysetørret hindbær. Pindeis behøver ikke være helt dækket af chokolade for at være flotte - streger med chokolade ser også vildt godt ud.
***
Chokolade parfait på pind
Du skal bruge:
260 g. mørk chokolade
120 g. sødmælk
100 g. pasteuriserede æggeblommer
160 g. smør
Til overtræk:
Mørk chokolade
Sådan gør du:
Riv chokoladen og hæld den i en gryde sammen med mælken. Tænd for blusset og rør rundt, til chokoladen begynder at smelte (må ikke koge!), og tilsæt æggeblommerne lidt ad gangen. Til sidst tilsættes smøret, og når det hele er blandet sammen til en ens masse (må ikke koge!), tages gryden af varmen. Hæld blandingen ned i formen, sæt ispindene i fra bunden, og læg formen fladt i fryseren i mindst 5 timer.
Skub isene ud af formen, når de er klar til servering, og dyp dem i smeltet chokolade (eller lav streger på kryds og tværs af isene med chokoladen, hvis du ikke vil dyppe dem helt i chokoladen).
***
Kaffe parfait på pind
Du skal bruge:
30 g. espresso kaffe (færdigbrygget)
20 g. instant kaffepulver
64 g. vaniljecreme
146 g. italiensk marengs - se opskrift her
240 g. piskefløde
Til overtræk:
Mørk chokolade og hakkede hasselnødder
Sådan gør du:
Rør vaniljecreme og den italienske marengs sammen i en skål. Opløs instant kaffepulver i den kogende espresso kaffe og rør det i marengsblandingen. Pisk piskefløden stiv og vend fløden i skålen sammen med de andre ingredienser. Hæld isblandingen ned i formen, sæt ispindene i fra bunden, og læg formen fladt i fryseren i mindst 8 timer.
Skub isene ud af formen, når de er klar til servering, og dyp dem i først i mørk chokolade, og drys derefter med hakkede hasselnødder, inden chokoladen størkner.