- Den store bagedyst 2022
- Halloween
- Månedstilbud og datovarer
- Bøger & Blade
- Bageforme og Kageringe
- Gavekort
- Cupcakes og Muffinsforme
- Udstiksforme og Silikoneforme
- Chokolade og Candymelts
- Candy Melts
- Chokolade farver og Transfersheets
- Chokoladeforme
- Chokolade værktøj
- Odense og Callebaut Chokolade
- Fondant, Bageartikler og Fromager
- Farver og smag
- Kagepynt, Figurer og Lys
- Tørrede spiselige blomster
- Glimmer og kagestøv
- Sprinkles og Krymmel
- Kagelys og kageflag
- Kagefigurer
- Kageprint
- Andet kagepynt spiseligt
- Andet kagetilbehør plastik/træ
- Tyller og sprøjteposer
- Køkken udstyr og bageudstyr
- Drejeskiver
- Køkkenservice
- Kagefolie
- Køkkenredskaber
- Køkkenmaskiner og udstyr
- Kageruller
- Dejskrabere og Spatler
- Fondant Værktøj
- Køkken tekstiler
- Andre søde sager (råvarer og forme)
- Kageæsker, Fade og opbevaring
- Temakager
- Babyshower
- Barnedåb
- Bryllup
- Børnefødselsdag
- Konfirmationskage
- Sportskager
- Studenterkage
- Halloween & Fastelavn
- Jul
- Nytår
- Påske
- Valentinsdag
- Mors dag
- Outlet - 2. sorterings varer
- Producenter
- Cake Star
- Callebaut
- Chocolate World
- Decora
- deKora
- Disney produkter
- Dr. Oetker Danmark A/S
- FMM Sugarcraft
- Funcakes
- Guardini
- House of Marie
- Ibili
- Ingenious Edibles
- Karen Davies
- Katy Sue
- Lékué
- Odense
- Patisse
- PME
- Qualy Cake
- Rainbow Dust
- Renshaw
- Scrapcooking
- Silikomart
- Special Moment Cph
- Sugarflair
- SweetKitchen
- Wilton
Opskrift på smørcreme til cupcakes

Opskrift på lækker basis smørcreme (buttercream) til cupcakes
Portioner: nok til ca. 12 cupcakes eller 1 kage.
Tid på køl: 2-24 timer (har godt af at stå min. natten over)
Du skal bruge:
- 125 g. smør
- 250 g. flormelis
- 1,5 tsk. vanillesukker (helst hjemmelavet)
- 3 spsk. piskefløde
- Evt. frugtfarve
Skær smøret i små tern og bland med de øvrige ingredienser i en skål med høje kanter. Pisk godt og grundigt til en luftig masse - min. 3 minutter for at undgå klumper i cremen. Hvis smøret er meget hårdt, kan du med fordel starte med at piske med dejkroge.
Stil smørcremen på køl i minimum 2 timer (går lige, hvis du har travlt, men ellers er det en god idé at have cremen på køl min. natten over). Pisk igen, til cremen bliver luftig og let at arbejde med, og så er du klar til at dekorere dine cupcakes eller en kage med lækker smørcreme.
Godt tip til jul (eller hvis du bare elsker kanel): bland 1 strøget spsk. stødt kanel i smørcremen fra start. Det giver smørcremen en fantastisk smag.
___________________
Se også disse bageforme - man kan lave nogle fantastiske dekorationer med smørcreme, så kagefigurerne bliver super skønne: