- Den store bagedyst 2022
- Halloween
- Månedstilbud og datovarer
- Bøger & Blade
- Bageforme og Kageringe
- Gavekort
- Cupcakes og Muffinsforme
- Udstiksforme og Silikoneforme
- Chokolade og Candymelts
- Candy Melts
- Chokolade farver og Transfersheets
- Chokoladeforme
- Chokolade værktøj
- Odense og Callebaut Chokolade
- Fondant, Bageartikler og Fromager
- Farver og smag
- Kagepynt, Figurer og Lys
- Tørrede spiselige blomster
- Glimmer og kagestøv
- Sprinkles og Krymmel
- Kagelys og kageflag
- Kagefigurer
- Kageprint
- Andet kagepynt spiseligt
- Andet kagetilbehør plastik/træ
- Tyller og sprøjteposer
- Køkken udstyr og bageudstyr
- Drejeskiver
- Køkkenservice
- Kagefolie
- Køkkenredskaber
- Køkkenmaskiner og udstyr
- Kageruller
- Dejskrabere og Spatler
- Fondant Værktøj
- Køkken tekstiler
- Andre søde sager (råvarer og forme)
- Kageæsker, Fade og opbevaring
- Temakager
- Babyshower
- Barnedåb
- Bryllup
- Børnefødselsdag
- Konfirmationskage
- Sportskager
- Studenterkage
- Halloween & Fastelavn
- Jul
- Nytår
- Påske
- Valentinsdag
- Mors dag
- Outlet - 2. sorterings varer
- Producenter
- Cake Star
- Callebaut
- Chocolate World
- Decora
- deKora
- Disney produkter
- Dr. Oetker Danmark A/S
- FMM Sugarcraft
- Funcakes
- Guardini
- House of Marie
- Ibili
- Ingenious Edibles
- Karen Davies
- Katy Sue
- Lékué
- Odense
- Patisse
- PME
- Qualy Cake
- Rainbow Dust
- Renshaw
- Scrapcooking
- Silikomart
- Special Moment Cph
- Sugarflair
- SweetKitchen
- Wilton
Opskrift på pund-til-pund kage

Citronkage efter pund-til-pund opskrift. Passer fantastisk til popcakes.
Pund-til-pund kage med citron
Til 1 stor kage eller til 64 popcakes.
Ovn-tid: 60 miniutter for stor kage - 20 minutter for popcakes.
OBS! Kan også bages med mælkeprodukter: Becel = smør.
______________________________________
- 200 g. sukker
- 200 g. Becel
- 200 g. æg (ca. 4 str. M)
- Revet citronskal fra 1 øko-citron
- 200 g. hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 2 spsk. citronsaft
Forvarm ovnen tll 160 grader og klargør en rund springform eller en popcake bageform med fedtstof.
Pisk sukker og Becel (eller smør) godt sammen, til det bliver en hvid, sammenhængende masse. Pisk ægget i lidt af gangen, til det hele er pisket godt sammen, og pisk som det sidste den revne citronskral i. Bland mel og bagepulver, og sigt det ned i dejen. Vend melblandingen forsigtigt i dejen, så der ikke kommer klumper, og vend tilsidst citronsaften i dejen.
Hæld pund-til-pund dejen op i din bageform og bag kagen.
Hvis du bager popcakes
Sørg for at smøre popcakes bageformen godt før hver bagning - det sikrer dig, at du nemt kan få de små kager ud af bageformen efter endt bagning, og så letter det rengøringen, hvis du kun har 1 bageform, der skal ind og ud af ovnen 4 gange.
Fyld popcakes formen godt op med kagedej med en god top, men hold dig inden for de ringe, der afgrænser hver popcake i bageformen.
Vil du vide mere om, hvordan man laver popcakes selv, efter man har bagt de små kager? Så kig på denne popcakes guide.
DATOVARE Fromagepulver Chokolade- 100 gram

-50%
37,50 DKK
Ikke på lager