- Den store bagedyst 2022
- Halloween
- Månedstilbud og datovarer
- Bøger & Blade
- Bageforme og Kageringe
- Gavekort
- Cupcakes og Muffinsforme
- Udstiksforme og Silikoneforme
- Chokolade og Candymelts
- Candy Melts
- Chokolade farver og Transfersheets
- Chokoladeforme
- Chokolade værktøj
- Odense og Callebaut Chokolade
- Fondant, Bageartikler og Fromager
- Farver og smag
- Kagepynt, Figurer og Lys
- Tørrede spiselige blomster
- Glimmer og kagestøv
- Sprinkles og Krymmel
- Kagelys og kageflag
- Kagefigurer
- Kageprint
- Andet kagepynt spiseligt
- Andet kagetilbehør plastik/træ
- Tyller og sprøjteposer
- Køkken udstyr og bageudstyr
- Drejeskiver
- Køkkenservice
- Kagefolie
- Køkkenredskaber
- Køkkenmaskiner og udstyr
- Kageruller
- Dejskrabere og Spatler
- Fondant Værktøj
- Køkken tekstiler
- Andre søde sager (råvarer og forme)
- Kageæsker, Fade og opbevaring
- Temakager
- Babyshower
- Barnedåb
- Bryllup
- Børnefødselsdag
- Konfirmationskage
- Sportskager
- Studenterkage
- Halloween & Fastelavn
- Jul
- Nytår
- Påske
- Valentinsdag
- Mors dag
- Outlet - 2. sorterings varer
- Producenter
- Cake Star
- Callebaut
- Chocolate World
- Decora
- deKora
- Disney produkter
- Dr. Oetker Danmark A/S
- FMM Sugarcraft
- Funcakes
- Guardini
- House of Marie
- Ibili
- Ingenious Edibles
- Karen Davies
- Katy Sue
- Lékué
- Odense
- Patisse
- PME
- Qualy Cake
- Rainbow Dust
- Renshaw
- Scrapcooking
- Silikomart
- Special Moment Cph
- Sugarflair
- SweetKitchen
- Wilton
Opskrift på pebernødder

Opskrift på pebernødder (ca. 300 stk.)
Inspiration: Dr. Oetker
Bagetid: ca. 8-10 minutter v/200 grader (uden varmluft).
Pebernødderne er super nemme at lave. Tricket er at lave dem uden æg og ikke ælte dejen for meget. Og de behøver ikke engang at blive trillet meget for at få den flotte, runde form. Vi bruger ofte færdigblandet pebernødde-krydderi (se opskrift på hjemmelavet perbernøddekrydderi her).
Se vores yndlingsopskrift på pebernødder her:
Du skal bruge:
- 250 g. smør
- 250 g. sukker
- 2 poser pebernødde-krydderi fra Dr. Oetker
- 1 dl. piskefløde
- 1 tsk. bagepulver
- 500 g. hvedemel
Sådan gør du:
Pisk smør og sukker grundigt til en ensartet masse (vi anbefaler dig at bruge en el-pisker). Pisk forsigtigt piskefløden i (så den ikke sprøjter ud over kanterne) til en ensartet masse. Og pisk til sidst bagepulver, pebernøddekrydderi og mel i, bare 1 minuts tid. Saml dejen med hænderne (ælt ikke for meget) og rul den ud i lange, tynde pølser på ca. 1,5 cm. i diameter. Skær herefter små stykker ud på ca. 1 cm. og rul dem ganske let mellem håndfladerne. Sæt dem på en kold bageplade med lidt mellemrum (flyder ikke meget ud) - vi fik plads til ca. 50 pebernødder pr. plade.
Bages v/200 grader (uden varmluft) i 8-10 minutter til de bliver let brune. De må ikke blive alt for brune (glem alt om farven på pebernødder fra supermarkedet, for så er de lige til at smide ud).
Lad dem stå og køle af på en rist mellem hvert hold i ovnen (dvs. første hold står på bageristen, til det næste hold kommer ud og "afløser" første hold osv.).
Opbevares i kagedåse - men først når de er helt afkølet (efter en lille times tid).