- Den store bagedyst 2022
- Halloween
- Månedstilbud og datovarer
- Bøger & Blade
- Bageforme og Kageringe
- Gavekort
- Cupcakes og Muffinsforme
- Udstiksforme og Silikoneforme
- Chokolade og Candymelts
- Candy Melts
- Chokolade farver og Transfersheets
- Chokoladeforme
- Chokolade værktøj
- Odense og Callebaut Chokolade
- Fondant, Bageartikler og Fromager
- Farver og smag
- Kagepynt, Figurer og Lys
- Tørrede spiselige blomster
- Glimmer og kagestøv
- Sprinkles og Krymmel
- Kagelys og kageflag
- Kagefigurer
- Kageprint
- Andet kagepynt spiseligt
- Andet kagetilbehør plastik/træ
- Tyller og sprøjteposer
- Køkken udstyr og bageudstyr
- Drejeskiver
- Køkkenservice
- Kagefolie
- Køkkenredskaber
- Køkkenmaskiner og udstyr
- Kageruller
- Dejskrabere og Spatler
- Fondant Værktøj
- Køkken tekstiler
- Andre søde sager (råvarer og forme)
- Kageæsker, Fade og opbevaring
- Temakager
- Babyshower
- Barnedåb
- Bryllup
- Børnefødselsdag
- Konfirmationskage
- Sportskager
- Studenterkage
- Halloween & Fastelavn
- Jul
- Nytår
- Påske
- Valentinsdag
- Mors dag
- Outlet - 2. sorterings varer
- Producenter
- Cake Star
- Callebaut
- Chocolate World
- Decora
- deKora
- Disney produkter
- Dr. Oetker Danmark A/S
- FMM Sugarcraft
- Funcakes
- Guardini
- House of Marie
- Ibili
- Ingenious Edibles
- Karen Davies
- Katy Sue
- Lékué
- Odense
- Patisse
- PME
- Qualy Cake
- Rainbow Dust
- Renshaw
- Scrapcooking
- Silikomart
- Special Moment Cph
- Sugarflair
- SweetKitchen
- Wilton
Opskrift på marengs til krymmel


Lav hjemmelavet krymmel med marengs
Det er faktisk nemt at lave hjemmelavet krymmel. Der er dog 1 ting, du skal være opmærksom på, når du vælger at lave krymmel med en marengsmasse: der er æggehvider i, som forkorter levetiden i forhold til at anvende en ren sukkermasse.
Du skal bruge:
- 50 gram pastauriseret æggehvide
- 200 gram flormelis
- 1 tsk. citron (kan undlades)
- Evt. pastafarve
Sådan gør du: Pisk æggehviden skummende (30 sekunder) med en elpisker og tilsæt flormelisen lidt ad gangen (bare drys lidt i hvert 10. sekund) - det er meget vigtigt, at du ikke putter det hele i på én gang, da æggehviderne ikke kan optage al flormelisen, hvis ikke det sker i etaper, og så står du med en masse, der aldrig bliver færdig.
Når al flormelisen er optaget i æggehviderne, så tilsætter du citronsaften (gør at massen ikke bliver alt for sød), og så pisker du lige lidt mere.
Massen er færdig, når du kan lave små toppe med marengsen, som ikke falder sammen. Det tager ca. 4 minutter i alt.
Skal din krymmel have en anden farve end hvid? Så er det nu, du skal tilsætte en smule frygtfarve. Vi bruger en spatel til at blande farven i marengsen med. Og vi bruger pastafarve fra Wilton, fordi den er nem at arbejde med og ikke er så flydende.
Herefter er du klar til at lave lækker, hjemmelavet krymmel.
OBS! Hvis ikke du bruger hele marengsmassen på én gang, så lad resterne være i skålen med et fugtigt klæde over, så det ikke udtørrer.
God fornøjelse!