- Den store bagedyst 2022
- Halloween
- Månedstilbud og datovarer
- Bøger & Blade
- Bageforme og Kageringe
- Gavekort
- Cupcakes og Muffinsforme
- Udstiksforme og Silikoneforme
- Chokolade og Candymelts
- Candy Melts
- Chokolade farver og Transfersheets
- Chokoladeforme
- Chokolade værktøj
- Odense og Callebaut Chokolade
- Fondant, Bageartikler og Fromager
- Farver og smag
- Kagepynt, Figurer og Lys
- Tørrede spiselige blomster
- Glimmer og kagestøv
- Sprinkles og Krymmel
- Kagelys og kageflag
- Kagefigurer
- Kageprint
- Andet kagepynt spiseligt
- Andet kagetilbehør plastik/træ
- Tyller og sprøjteposer
- Køkken udstyr og bageudstyr
- Drejeskiver
- Køkkenservice
- Kagefolie
- Køkkenredskaber
- Køkkenmaskiner og udstyr
- Kageruller
- Dejskrabere og Spatler
- Fondant Værktøj
- Køkken tekstiler
- Andre søde sager (råvarer og forme)
- Kageæsker, Fade og opbevaring
- Temakager
- Babyshower
- Barnedåb
- Bryllup
- Børnefødselsdag
- Konfirmationskage
- Sportskager
- Studenterkage
- Halloween & Fastelavn
- Jul
- Nytår
- Påske
- Valentinsdag
- Mors dag
- Outlet - 2. sorterings varer
- Producenter
- Cake Star
- Callebaut
- Chocolate World
- Decora
- deKora
- Disney produkter
- Dr. Oetker Danmark A/S
- FMM Sugarcraft
- Funcakes
- Guardini
- House of Marie
- Ibili
- Ingenious Edibles
- Karen Davies
- Katy Sue
- Lékué
- Odense
- Patisse
- PME
- Qualy Cake
- Rainbow Dust
- Renshaw
- Scrapcooking
- Silikomart
- Special Moment Cph
- Sugarflair
- SweetKitchen
- Wilton
Opskrift på kanel donuts uden fedtstof




Opskrift på kanel-donuts
Dette er også en nem opskrift for børn - kan bages med/uden mælkeprodukter.
Portioner: 12 store eller 30 små.
Bagetid: 180 grader C i ca. 18 minutter
______________________________________
Kagedej:
- 4,5 dl. hvedemel
- 1,5 dl. sukker
- 2 tsk. bagepulver
- 0,25 tsk. muskatnød (kan undværes)
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1 tsk. salt
- 1,75 dl. soyamælk (eller letmælk)
- 2 hele æg
Beskrivelse:
Si mel, bagepulver, kanel og vaniljesukker i en stor skål. Hæld sukker, muskatnød og salt oveni. Pisk æggene med håndkraft i en lille skål eller kop og hæld dem oveni melblandingen sammen med mælken. Rør rundt til dejen er helt ensartet (der må ikke være klumper). Hæld dejen i en sprøjtepose og fyld forsigtigt din donutsform lidt mere end halvt op - putter man mere dej i, bager de ud over kanten.
Bages v/180 grader C i ca. 18 minutter, til de er helt gennembagte. Tag formen ud af ovnen, lad dem stå og køle af i et par minutter, og tryk dem ganske forsigtigt ud af formen. Opskriften er til 2 fyldte forme.
Pynt dem med glasur og krymmel som du har lyst.
OBS! Er det første gang, du bager med en silikoneform? Så husk at den skal smørres let inden første brug - men det er altså kun nødvendigt første gang.