- Den store bagedyst 2022
- Halloween
- Månedstilbud og datovarer
- Bøger & Blade
- Bageforme og Kageringe
- Gavekort
- Cupcakes og Muffinsforme
- Udstiksforme og Silikoneforme
- Chokolade og Candymelts
- Candy Melts
- Chokolade farver og Transfersheets
- Chokoladeforme
- Chokolade værktøj
- Odense og Callebaut Chokolade
- Fondant, Bageartikler og Fromager
- Farver og smag
- Kagepynt, Figurer og Lys
- Tørrede spiselige blomster
- Glimmer og kagestøv
- Sprinkles og Krymmel
- Kagelys og kageflag
- Kagefigurer
- Kageprint
- Andet kagepynt spiseligt
- Andet kagetilbehør plastik/træ
- Tyller og sprøjteposer
- Køkken udstyr og bageudstyr
- Drejeskiver
- Køkkenservice
- Kagefolie
- Køkkenredskaber
- Køkkenmaskiner og udstyr
- Kageruller
- Dejskrabere og Spatler
- Fondant Værktøj
- Køkken tekstiler
- Andre søde sager (råvarer og forme)
- Kageæsker, Fade og opbevaring
- Temakager
- Babyshower
- Barnedåb
- Bryllup
- Børnefødselsdag
- Konfirmationskage
- Sportskager
- Studenterkage
- Halloween & Fastelavn
- Jul
- Nytår
- Påske
- Valentinsdag
- Mors dag
- Outlet - 2. sorterings varer
- Producenter
- Cake Star
- Callebaut
- Chocolate World
- Decora
- deKora
- Disney produkter
- Dr. Oetker Danmark A/S
- FMM Sugarcraft
- Funcakes
- Guardini
- House of Marie
- Ibili
- Ingenious Edibles
- Karen Davies
- Katy Sue
- Lékué
- Odense
- Patisse
- PME
- Qualy Cake
- Rainbow Dust
- Renshaw
- Scrapcooking
- Silikomart
- Special Moment Cph
- Sugarflair
- SweetKitchen
- Wilton
Opskrift på Kanel Cupcakes

Saras opskrift på kanel-cupcakes, 12 stk. (med eller uden mælk)
I anledning af besøg fra avisen Villabyerne har Sara bagt cupcakes med kanel. Avisartiklen bliver nemlig bragt i december måned, så det skal smage lidt af "jul".
Som sædvanlig har vi lavet vores egen version med det bedste samensat fra flere opskrifter, lavet om til vores helt egen kageopskrift uden mælkeprodukter. Vi giver dog også info om opskriften med mælkeprodukter.
Inspiration: Franske Makroner & Cupcakes + DK-kogebogen.dk
Ovntid: ca. 20-25 min. v/175 grader.
Her kommer opskriften med og uden mælkeprodukter:
- 150 g. flydende Becel (eller smør)
- 150 g. sukker
- 3 æg (str. M)
- 175 g. hvedemel
- 0,75 dl. soya-fløde (eller piskefløde)
- 1 tsk. bagepulver
- 1 spsk stødt kanel
Pisk sukker og Becel (eller smeltet smør) sammen. Pisk æggene i skiftevis med fløden. Sigt mel, bagepulver og kanel i dejen, og vend det forsigtigt med en dejskraber eller flad ske (for at gøre dine cupcakes luftige).
Dejen fordeles i muffinsforme (stålform med papirforme i). Bages midt i ovnen v/175 grader i ca. 20-25 minutter.
Lad dem køle af og pynt dem med smørcreme.
Hvis du er mere til muffins, kan du servere dem uden icing.
DATOVARE - Krymmel Åbne hjerter - 40 gram

-50%
23,95 DKK
Ikke på lager
DATOVARE Fromagepulver Chokolade- 100 gram

-50%
37,50 DKK
Ikke på lager
DATOVARE - Spiselige dekostickers til julekager - 20 stk.

-40%
38,95 DKK
Ikke på lager