Opskrift på Kanel Cupcakes


Saras opskrift på kanel-cupcakes, 12 stk. (med eller uden mælk)

I anledning af besøg fra avisen Villabyerne har Sara bagt cupcakes med kanel. Avisartiklen bliver nemlig bragt i december måned, så det skal smage lidt af "jul". 

Som sædvanlig har vi lavet vores egen version med det bedste samensat fra flere opskrifter, lavet om til vores helt egen kageopskrift uden mælkeprodukter. Vi giver dog også info om opskriften med mælkeprodukter.

Inspiration: Franske Makroner & Cupcakes + DK-kogebogen.dk

Ovntid: ca. 20-25 min. v/175 grader.

Her kommer opskriften med og uden mælkeprodukter:

  • 150 g. flydende Becel (eller smør)
  • 150 g. sukker
  • 3 æg (str. M)
  • 175 g. hvedemel
  • 0,75 dl. soya-fløde (eller piskefløde)
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 spsk stødt kanel

Pisk sukker og Becel (eller smeltet smør) sammen. Pisk æggene i skiftevis med fløden. Sigt mel, bagepulver og kanel i dejen, og vend det forsigtigt med en dejskraber eller flad ske (for at gøre dine cupcakes luftige).

Dejen fordeles i muffinsforme (stålform med papirforme i). Bages midt i ovnen v/175 grader i ca. 20-25 minutter.

Lad dem køle af og pynt dem med smørcreme.

Hvis du er mere til muffins, kan du servere dem uden icing.

 

Tylle sæt 6 stk

Tyllesæt 6-pk til dekoration af cupcakes
159,95 DKK
Læs mere

På lager

Udstikker - hjerte 3cm

Udstikker - hjerte 3cm
19,95 DKK
Læs mere

På lager

Cupcake stand - Trolls

deKora cupcake stand Trolls 338002
49,95 DKK
Læs mere

På lager