- Den store bagedyst 2022
- Halloween
- Månedstilbud og datovarer
- Bøger & Blade
- Bageforme og Kageringe
- Gavekort
- Cupcakes og Muffinsforme
- Udstiksforme og Silikoneforme
- Chokolade og Candymelts
- Candy Melts
- Chokolade farver og Transfersheets
- Chokoladeforme
- Chokolade værktøj
- Odense og Callebaut Chokolade
- Fondant, Bageartikler og Fromager
- Farver og smag
- Kagepynt, Figurer og Lys
- Tørrede spiselige blomster
- Glimmer og kagestøv
- Sprinkles og Krymmel
- Kagelys og kageflag
- Kagefigurer
- Kageprint
- Andet kagepynt spiseligt
- Andet kagetilbehør plastik/træ
- Tyller og sprøjteposer
- Køkken udstyr og bageudstyr
- Drejeskiver
- Køkkenservice
- Kagefolie
- Køkkenredskaber
- Køkkenmaskiner og udstyr
- Kageruller
- Dejskrabere og Spatler
- Fondant Værktøj
- Køkken tekstiler
- Andre søde sager (råvarer og forme)
- Kageæsker, Fade og opbevaring
- Temakager
- Babyshower
- Barnedåb
- Bryllup
- Børnefødselsdag
- Konfirmationskage
- Sportskager
- Studenterkage
- Halloween & Fastelavn
- Jul
- Nytår
- Påske
- Valentinsdag
- Mors dag
- Outlet - 2. sorterings varer
- Producenter
- Cake Star
- Callebaut
- Chocolate World
- Decora
- deKora
- Disney produkter
- Dr. Oetker Danmark A/S
- FMM Sugarcraft
- Funcakes
- Guardini
- House of Marie
- Ibili
- Ingenious Edibles
- Karen Davies
- Katy Sue
- Lékué
- Odense
- Patisse
- PME
- Qualy Cake
- Rainbow Dust
- Renshaw
- Scrapcooking
- Silikomart
- Special Moment Cph
- Sugarflair
- SweetKitchen
- Wilton
Opskrift på kakaosmørcreme

Opskrift på kakaosmørcreme (buttercream) til cupcakes
Portioner: nok til ca. 12 cupcakes eller 1 kage.
Tid på køl: 2-24 timer (har godt af at stå min. natten over)
Du skal bruge:
- 90 g. blød smør
- 4,5 dl. flormelis
- 1,25 dl. kakao
- 0,6 dl. soyamælk (el. sødmælk)
- 1,5 tsk. vanillesukker
Pisk alle ingredienser sammen i en skål med høje kanter. Pisk godt og grundigt til en luftig masse - min. 3 minutter for at undgå smørklumper i cremen.
Stil smørcremen på køl i minimum 2 timer (går lige, hvis du har travlt, men ellers er det en god idé at have cremen på køl min. natten over). Tag smørcremen ud og pisk den igen, til den er luftig og let at arbejde med. Brug en sprøjtepose med en tylle til at pynte dine kager med. Vi har brugt cupcake-tyllesættet fra Wilton.
___________________
Vi har pyntet med lyserøde fondant-stjerner, lavet med en fondant udstiksform: