Opskrift på kakaosmørcreme


Opskrift på kakaosmørcreme (buttercream) til cupcakes

Portioner: nok til ca. 12 cupcakes eller 1 kage.

Tid på køl: 2-24 timer (har godt af at stå min. natten over)

Du skal bruge:

  • 90 g. blød smør
  • 4,5 dl. flormelis
  • 1,25 dl. kakao
  • 0,6 dl. soyamælk (el. sødmælk)
  • 1,5 tsk. vanillesukker

Pisk alle ingredienser sammen i en skål med høje kanter. Pisk godt og grundigt til en luftig masse - min. 3 minutter for at undgå smørklumper i cremen.

Stil smørcremen på køl i minimum 2 timer (går lige, hvis du har travlt, men ellers er det en god idé at have cremen på køl min. natten over). Tag smørcremen ud og pisk den igen, til den er luftig og let at arbejde med. Brug en sprøjtepose med en tylle til at pynte dine kager med. Vi har brugt cupcake-tyllesættet fra Wilton.

___________________

Vi har pyntet med lyserøde fondant-stjerner, lavet med en fondant udstiksform:

Ball tyller 6 stk

Ball tyller 6 stk
174,95 DKK
Læs mere

På lager

Randform Ø 24 cm

Randform Ø 24 cm
99,95 DKK
Læs mere

På lager