- Den store bagedyst 2022
- Halloween
- Månedstilbud og datovarer
- Bøger & Blade
- Bageforme og Kageringe
- Gavekort
- Cupcakes og Muffinsforme
- Udstiksforme og Silikoneforme
- Chokolade og Candymelts
- Candy Melts
- Chokolade farver og Transfersheets
- Chokoladeforme
- Chokolade værktøj
- Odense og Callebaut Chokolade
- Fondant, Bageartikler og Fromager
- Farver og smag
- Kagepynt, Figurer og Lys
- Tørrede spiselige blomster
- Glimmer og kagestøv
- Sprinkles og Krymmel
- Kagelys og kageflag
- Kagefigurer
- Kageprint
- Andet kagepynt spiseligt
- Andet kagetilbehør plastik/træ
- Tyller og sprøjteposer
- Køkken udstyr og bageudstyr
- Drejeskiver
- Køkkenservice
- Kagefolie
- Køkkenredskaber
- Køkkenmaskiner og udstyr
- Kageruller
- Dejskrabere og Spatler
- Fondant Værktøj
- Køkken tekstiler
- Andre søde sager (råvarer og forme)
- Kageæsker, Fade og opbevaring
- Temakager
- Babyshower
- Barnedåb
- Bryllup
- Børnefødselsdag
- Konfirmationskage
- Sportskager
- Studenterkage
- Halloween & Fastelavn
- Jul
- Nytår
- Påske
- Valentinsdag
- Mors dag
- Outlet - 2. sorterings varer
- Producenter
- Cake Star
- Callebaut
- Chocolate World
- Decora
- deKora
- Disney produkter
- Dr. Oetker Danmark A/S
- FMM Sugarcraft
- Funcakes
- Guardini
- House of Marie
- Ibili
- Ingenious Edibles
- Karen Davies
- Katy Sue
- Lékué
- Odense
- Patisse
- PME
- Qualy Cake
- Rainbow Dust
- Renshaw
- Scrapcooking
- Silikomart
- Special Moment Cph
- Sugarflair
- SweetKitchen
- Wilton
Opskrift på italiensk marengs
Denne opskrift fra Silikomart er rigtig god til parfait is.
Du skal bruge:
500 g. sukker
100 g. vand
250 g. pasteuriserede æggehvider
Sådan gør du:
Opløs 400 g. sukker i vandet, til det når en temperatur på 121°C - det er vigtigt at bruge et godt termometer. I de første minutter, hvor sukkeret står på varmen, er det ikke så vigtigt at røre i det hele tiden - kun en gang imellem. Så du kan piske æggehviderne med de sidste 100 g. sukker sammen imens med en elpisker, til æggeblandingen er let stiv.
Når sukkeret er nået op på 121°C, skal det af varmen. Hæld langsomt sukkervandet (i en tynd stråle) i de stive æggehvider, imens elpiskeren stadig rører rundt. Pisk indtil blandingen er så stiv, at du kan lave "toppe" af marengsen, der bliver stående op i luften. Det kan man, når marengsblandingen er pisket helt kold, og det tager ca. 10 minutter.