- Den store bagedyst 2022
- Halloween
- Månedstilbud og datovarer
- Bøger & Blade
- Bageforme og Kageringe
- Gavekort
- Cupcakes og Muffinsforme
- Udstiksforme og Silikoneforme
- Chokolade og Candymelts
- Candy Melts
- Chokolade farver og Transfersheets
- Chokoladeforme
- Chokolade værktøj
- Odense og Callebaut Chokolade
- Fondant, Bageartikler og Fromager
- Farver og smag
- Kagepynt, Figurer og Lys
- Tørrede spiselige blomster
- Glimmer og kagestøv
- Sprinkles og Krymmel
- Kagelys og kageflag
- Kagefigurer
- Kageprint
- Andet kagepynt spiseligt
- Andet kagetilbehør plastik/træ
- Tyller og sprøjteposer
- Køkken udstyr og bageudstyr
- Drejeskiver
- Køkkenservice
- Kagefolie
- Køkkenredskaber
- Køkkenmaskiner og udstyr
- Kageruller
- Dejskrabere og Spatler
- Fondant Værktøj
- Køkken tekstiler
- Andre søde sager (råvarer og forme)
- Kageæsker, Fade og opbevaring
- Temakager
- Babyshower
- Barnedåb
- Bryllup
- Børnefødselsdag
- Konfirmationskage
- Sportskager
- Studenterkage
- Halloween & Fastelavn
- Jul
- Nytår
- Påske
- Valentinsdag
- Mors dag
- Outlet - 2. sorterings varer
- Producenter
- Cake Star
- Callebaut
- Chocolate World
- Decora
- deKora
- Disney produkter
- Dr. Oetker Danmark A/S
- FMM Sugarcraft
- Funcakes
- Guardini
- House of Marie
- Ibili
- Ingenious Edibles
- Karen Davies
- Katy Sue
- Lékué
- Odense
- Patisse
- PME
- Qualy Cake
- Rainbow Dust
- Renshaw
- Scrapcooking
- Silikomart
- Special Moment Cph
- Sugarflair
- SweetKitchen
- Wilton
Opskrift på glukosesirup

Hjemmelavet glukosesirup
Man bruger glukosesirup til mange forskellige ting, bl.a. flødeboller og karameller. Og det er faktisk slet ikke så svært at lave glukosesirup selv - og heller ikke særlig dyrt.
Denne opskrift er til 1/2 liter (det kan nemlig gemmes i en skoldet flaske i køleskabet i en måneds tid eller 2).
OBS! Forlad aldrig gryden helt - det kan nemt brænde på, og så skal du starte forfra...
Du skal bruge:
- 1,75 dl. kogende vand
- 1/2 strøget tsk. citronsyre
- 1/2 kg. sukker
Bland vand og citronsyre, og lad det koge op. Tilsæt sukkeret lidt efter lidt, imens du rører i glukoseblandingen.
Rør ofte, indtil der kommer store, klare bobler i siruppen (tager ca. 5 minutter) Det må ikke blive brunt.
Tag derefter gryden af varmen og sæt gryden med sirup i til side med låg på, så siruppen kan "sætte sig" de næste 20-40 minutter.
Det er vigtigt, at låget kommer på med det samme, når gryden tages af, da glukosesiruppen kun bliver vellykket, hvis den får lov til at stå i min. 80 grader gennem min. 20 minutter. Og det gør den, når man lader den stå under lukket låg, væk fra varmepladen.
Tip! Citronsyre kan købes i de fleste supermarkeder. Vi bruger citronsyre fra Santa Maria. Og vi har købt en glasflaske med patentprop på 1/2 liter fra Panduro Hobby, for den fylder ikke så meget i køleskabet og er nem at skolde.