- Den store bagedyst 2022
- Halloween
- Månedstilbud og datovarer
- Bøger & Blade
- Bageforme og Kageringe
- Gavekort
- Cupcakes og Muffinsforme
- Udstiksforme og Silikoneforme
- Chokolade og Candymelts
- Candy Melts
- Chokolade farver og Transfersheets
- Chokoladeforme
- Chokolade værktøj
- Odense og Callebaut Chokolade
- Fondant, Bageartikler og Fromager
- Farver og smag
- Kagepynt, Figurer og Lys
- Tørrede spiselige blomster
- Glimmer og kagestøv
- Sprinkles og Krymmel
- Kagelys og kageflag
- Kagefigurer
- Kageprint
- Andet kagepynt spiseligt
- Andet kagetilbehør plastik/træ
- Tyller og sprøjteposer
- Køkken udstyr og bageudstyr
- Drejeskiver
- Køkkenservice
- Kagefolie
- Køkkenredskaber
- Køkkenmaskiner og udstyr
- Kageruller
- Dejskrabere og Spatler
- Fondant Værktøj
- Køkken tekstiler
- Andre søde sager (råvarer og forme)
- Kageæsker, Fade og opbevaring
- Temakager
- Babyshower
- Barnedåb
- Bryllup
- Børnefødselsdag
- Konfirmationskage
- Sportskager
- Studenterkage
- Halloween & Fastelavn
- Jul
- Nytår
- Påske
- Valentinsdag
- Mors dag
- Outlet - 2. sorterings varer
- Producenter
- Cake Star
- Callebaut
- Chocolate World
- Decora
- deKora
- Disney produkter
- Dr. Oetker Danmark A/S
- FMM Sugarcraft
- Funcakes
- Guardini
- House of Marie
- Ibili
- Ingenious Edibles
- Karen Davies
- Katy Sue
- Lékué
- Odense
- Patisse
- PME
- Qualy Cake
- Rainbow Dust
- Renshaw
- Scrapcooking
- Silikomart
- Special Moment Cph
- Sugarflair
- SweetKitchen
- Wilton
Opskrift på bananmuffins

Banan Muffins 🍌
Bananmuffins
Inspiration fra: Valdemarsro.
Portioner: ca. 10-12 muffins.
Ovn-tid: 17 minutter ved 175 grader (ikke varmluft)
Få inspiration eller hjælp til opskriften i videoen her 😃
Ingredienser:
- 5 modne moste bananer
- 150 g. stuetempereret smør
- 1 vaniljestang eller ½ tsk. vaniljepulver
- 175 g. sukker
- 175 g. hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 4 æg
- 40 g. hakkede mandler
- 150 g. mørk chokolade (chokoladeknapper) Gerne af god kvalitet.
- 1 spsk. smør til at smøre formen
Step 1. Forvarm ovnen til 175 grader og klargør en bageform til muffins med papirforme i.
Step 2. Derefter skal du piske sukker, vaniljekorn og smør sammen. Pisk derefter ét æg i blandingen ad gangen. Tilføj de mosede bananer til sidst, og rør godt rundt.
Step 3. I en ren skål blandes bagepulver, mel og valnødder sammen. Hæld derefter mikset over i den anden skål og rør det sammen til én samlet dej. Afslut med at blande 100 g. chokoladeknapper i dejen.
Step 4. Fordel dejen i muffinsbageformen og læg omkring 3 chokoladeknapper oven på hver muffin.
Step 5. Bag dine muffins midt i ovnen i omkring 17 minutter ved 175 grader. Test om dine muffins er færdigbagte ved at stikke en gaffel i en muffin og hvis der ikke sidder dej fast på gaflen, er de små kager færdige.
Step 6. Nu er du næsten klar til at pynte dine muffins. Men først skal de små kager afkøle i formen. Sara har pyntet sine bananmuffins med hvid glasur og slik, og disse muffins er ideelle som en sjov dessert til en børnefødselsdag. Både nødder, kokosflager, smørcreme, frugt eller Nutella er rigtig lækker topping til muffins – så det er bare med at prøve opskriften af og finde ud af, hvad du bedst kan lide.
God bagelyst! 🤗