Nem konfekt hjemmelavet

Ved du ikke, hvordan du kommer i gang med hjemmelavet konfekt? Eller er du løbet tør for idéer til at lave konfekt med børn?

Uanset dit udgangspunkt, kan vi hjælpe dig med idéer til den lækreste konfekt til årets juleborde. Det er uanset om du er novice eller ferm i køkkenet. 

FAQ om konfekt

Et helt klassisk stykke konfekt indeholder ofte marcipan, som er lavet af mandler. Mandlens navn kommer fra det latinske ord ’amanda’ som betyder ’bør elskes’ – og det er præcis hvad vi mener marcipan og konfekt generelt skal, nemlig elskes! Konfekt som vi kender det bliver oftest associeret med hyggen, traditionen og det sociale bag julekonfekt og nytårets traditionelle kransekagekonfekt. Konfekt kommer i alle mulige størrelser, former og smagsvarianter. Det bedste ved de små stykker konfekt – der er i familie med de franske ’petit fours’ er, at du selv bestemmer hvordan din konfekt skal være. Skal de indeholde nougat, nødder, tørret frugt eller chokolade? Kun fantasien sætter grænser!

Forme til konfekt

Vidste du, at man kan støbe konfekt i en form? På den måde kan man lave knivskarp konfekt, der nærmest ligner støbte chokolader fra butiksvinduet. Du kan bruge alle chokoladeforme til dette - du skal bare bestemme dig for, om det skal være en hård poly-form, eller om du vil gøre det lettere for dig selv med en silikone form

Er du også på udkig efter udstyr til at lave konfekt kan vi hjælpe dig med diverse forme, forskelligt krymmel, pynt, glimmer og indpakningsfolie. Hvis du skal lave konfekt med chokolade, kan vi hjælpe dig med chokoaldegafler og chokoladetermometre, så du kan få lavet den perfekte chokoladekonfekt med blank overflade og knæk. Vi har derudover også vores "Rollerboard kits" til at lave perfekt formet marzipankonfekt. Om du ønsker din konfekt formet som en lille appelsin eller noget andet fantasifuldt, er den det perfekte redskab til konfektkøkkenet.

Gavekort 1000 kr.

Gavekort til Kforkage på kr. 1000,00
1.000,00 DKK
Læs mere

På lager

Chokoladeform Flowers

Chokoladeform Flowers
199,95 DKK
Læs mere

På lager

Chokolade tang

Chokolade tang
39,95 DKK
Læs mere

På lager

Gavekort 900 kr.

Gavekort på 900 kr. til Kforkage.dk
900,00 DKK
Læs mere

På lager

Gavekort 800 kr.

Gavekort på 800 kr. til Kforkage.dk
800,00 DKK
Læs mere

På lager

Gavekort 700 kr.

Gavekort på 700 kr. til Kforkage.dk
700,00 DKK
Læs mere

På lager

Gavekort 600 kr.

Gavekort på 600 kr. til Kforkage.dk
600,00 DKK
Læs mere

På lager

Gavekort 500 kr.

Gavekort på 500 kr. til Kforkage.dk
500,00 DKK
Læs mere

På lager

Gavekort 400 kr.

Gavekort 400 kr. til Kforkage.dk
400,00 DKK
Læs mere

På lager

Gavekort 300 kr.

Gavekort på 300 kr. til Kforkage.dk
300,00 DKK
Læs mere

På lager

Gavekort 200 kr.

Gavekort på 200 kr. til Kforkage.dk
200,00 DKK
Læs mere

På lager

Gavekort 50 kr.

Gavekort på 50 kr. til Kforkage.dk - kan bruges som tillæg
50,00 DKK
Læs mere

På lager

Gavekort 100 kr.

Gavekort på 100 kr. til Kforkage.dk
100,00 DKK
Læs mere

På lager

Chokoladeform hest

Chokoladeform polycarbonat "hest" 1083CW
199,95 DKK
Læs mere

På lager

Aroma lakrids 10 ml.

Aroma lakrids 10ml.
24,95 DKK
Læs mere

På lager

Orangeolie 10 ml.

Orangeolie 10ml
37,95 DKK
Læs mere

På lager

Chokoladeform Kugler 3D

Chokoladeform Kugler 3D
29,95 DKK
Læs mere

På lager

Chokoladeform - 16 stk.

Chokoladeform FC5038 fra FunCakes. 16 stk. olivenformede chokolader. Tilbud
-30%
59,46 DKK
84,95 DKK
Læs mere

På lager

Bøger om konfekt

Hvis du vil tage det til næste niveau og ikke bare lave den klassiske konfekt med marcipan og nougat, kan vi anbefale disse to bøger med konfektopskrifter: 

Konfekt af Annemette Voss indeholder både klassiske konfektopskrifter som fyldte chokolader og kransekage samt nytænkende og lidt anderledes opskrifter som eksempelvis et alternativ til den klassiske konfekt i form af opskrifter på sunde dadelkugler og riskikskonfekt.

Hey! Det er konfekt af Julie Hey indeholder spændende og alternative konfektopskrifter der udfordrer den klassiske sandwich af marcipan og nougat. Julie Hey byder blandt andet også på konfektopskrifter der ikke kun kan nydes i den søde juletid, men hele året rundt. Derudover er der også i denne bog en guide til hvordan du lærer at temperere din chokolade helt som den skal være. På den måde lærer du også at lave smukke, fyldte chokolader og chokoladekonfekt helt selv i hjemmets rammer.

Fælles for vores to konfektbøger er, at der både er noget for den øvede, for konfektnovicen eller bare for dig der mangler ny inspiration eller alternativer til klassikerne.