- Den store bagedyst 2022
- Halloween
- Månedstilbud og datovarer
- Bøger & Blade
- Bageforme og Kageringe
- Gavekort
- Cupcakes og Muffinsforme
- Udstiksforme og Silikoneforme
- Chokolade og Candymelts
- Candy Melts
- Chokolade farver og Transfersheets
- Chokoladeforme
- Chokolade værktøj
- Odense og Callebaut Chokolade
- Fondant, Bageartikler og Fromager
- Farver og smag
- Kagepynt, Figurer og Lys
- Tørrede spiselige blomster
- Glimmer og kagestøv
- Sprinkles og Krymmel
- Kagelys og kageflag
- Kagefigurer
- Kageprint
- Andet kagepynt spiseligt
- Andet kagetilbehør plastik/træ
- Tyller og sprøjteposer
- Køkken udstyr og bageudstyr
- Drejeskiver
- Køkkenservice
- Kagefolie
- Køkkenredskaber
- Køkkenmaskiner og udstyr
- Kageruller
- Dejskrabere og Spatler
- Fondant Værktøj
- Køkken tekstiler
- Andre søde sager (råvarer og forme)
- Kageæsker, Fade og opbevaring
- Temakager
- Babyshower
- Barnedåb
- Bryllup
- Børnefødselsdag
- Konfirmationskage
- Sportskager
- Studenterkage
- Halloween & Fastelavn
- Jul
- Nytår
- Påske
- Valentinsdag
- Mors dag
- Outlet - 2. sorterings varer
- Producenter
- Cake Star
- Callebaut
- Chocolate World
- Decora
- deKora
- Disney produkter
- Dr. Oetker Danmark A/S
- FMM Sugarcraft
- Funcakes
- Guardini
- House of Marie
- Ibili
- Ingenious Edibles
- Karen Davies
- Katy Sue
- Lékué
- Odense
- Patisse
- PME
- Qualy Cake
- Rainbow Dust
- Renshaw
- Scrapcooking
- Silikomart
- Special Moment Cph
- Sugarflair
- SweetKitchen
- Wilton
Nem konfekt hjemmelavet
Ved du ikke, hvordan du kommer i gang med hjemmelavet konfekt? Eller er du løbet tør for idéer til at lave konfekt med børn?
Uanset dit udgangspunkt, kan vi hjælpe dig med idéer til den lækreste konfekt til årets juleborde. Det er uanset om du er novice eller ferm i køkkenet.
FAQ om konfekt
Et helt klassisk stykke konfekt indeholder ofte marcipan, som er lavet af mandler. Mandlens navn kommer fra det latinske ord ’amanda’ som betyder ’bør elskes’ – og det er præcis hvad vi mener marcipan og konfekt generelt skal, nemlig elskes! Konfekt som vi kender det bliver oftest associeret med hyggen, traditionen og det sociale bag julekonfekt og nytårets traditionelle kransekagekonfekt. Konfekt kommer i alle mulige størrelser, former og smagsvarianter. Det bedste ved de små stykker konfekt – der er i familie med de franske ’petit fours’ er, at du selv bestemmer hvordan din konfekt skal være. Skal de indeholde nougat, nødder, tørret frugt eller chokolade? Kun fantasien sætter grænser!
Forme til konfekt
Vidste du, at man kan støbe konfekt i en form? På den måde kan man lave knivskarp konfekt, der nærmest ligner støbte chokolader fra butiksvinduet. Du kan bruge alle chokoladeforme til dette - du skal bare bestemme dig for, om det skal være en hård poly-form, eller om du vil gøre det lettere for dig selv med en silikone form.
Er du også på udkig efter udstyr til at lave konfekt kan vi hjælpe dig med diverse forme, forskelligt krymmel, pynt, glimmer og indpakningsfolie. Hvis du skal lave konfekt med chokolade, kan vi hjælpe dig med chokoaldegafler og chokoladetermometre, så du kan få lavet den perfekte chokoladekonfekt med blank overflade og knæk. Vi har derudover også vores "Rollerboard kits" til at lave perfekt formet marzipankonfekt. Om du ønsker din konfekt formet som en lille appelsin eller noget andet fantasifuldt, er den det perfekte redskab til konfektkøkkenet.
Bøger om konfekt
Hvis du vil tage det til næste niveau og ikke bare lave den klassiske konfekt med marcipan og nougat, kan vi anbefale disse to bøger med konfektopskrifter:
Konfekt af Annemette Voss indeholder både klassiske konfektopskrifter som fyldte chokolader og kransekage samt nytænkende og lidt anderledes opskrifter som eksempelvis et alternativ til den klassiske konfekt i form af opskrifter på sunde dadelkugler og riskikskonfekt.
Hey! Det er konfekt af Julie Hey indeholder spændende og alternative konfektopskrifter der udfordrer den klassiske sandwich af marcipan og nougat. Julie Hey byder blandt andet også på konfektopskrifter der ikke kun kan nydes i den søde juletid, men hele året rundt. Derudover er der også i denne bog en guide til hvordan du lærer at temperere din chokolade helt som den skal være. På den måde lærer du også at lave smukke, fyldte chokolader og chokoladekonfekt helt selv i hjemmets rammer.
Fælles for vores to konfektbøger er, at der både er noget for den øvede, for konfektnovicen eller bare for dig der mangler ny inspiration eller alternativer til klassikerne.