Mors dag

Forkæl din mor med kage til mors dag. Din mor bragte dig til verden, og hun fortjener en god mors dag med hjemmelavet kage. Bliv inspireret til at bage en fin hjertekage med blomster, jordbær og macarons eller en bogstavskage, som helt sikkert bliver et hit. Du kan også få inspiration til en gave til mors dag her. 


Giv kage som en personlig mors dag gave

En hjemmelavet mors dag kage er den perfekte måde at fortælle din mor eller hustru, hvor meget du elsker hende. En mors dag gave kan være alt fra en oplevelse eller en hyggelig stund til kage, blomster og fyldte chokolader. Din mor fortjener at blive forkælet og mindet om, hvor meget hun er elsket. Og hvorfor ikke sige det med en hjemmelavet mors dag kage?

I Danmark fejrer vi mors dag den anden søndag i maj. Hvert år falder mors dag på en ny dato, og i 2019 er mors dag 12. maj. Hvis du skal fejrer din mor i år, kan du bage en smuk sommerlig kage i flere lag eller give hende en æske med hjemmelavede fyldte chokolader – hun vil med sikkerhed blive glad! Kforkage er specialister i kageudstyr, og vi har alt, hvad du skal bruge til at bage kager som en professionel konditor og lave lækre desserter.

De populære bogstavs- og talkager, som trender på de sociale medier, er oplagte at bage til mors dag. Du kan lave en flot M-kage eller flere bogstavskager, så du kan stave hele din mors navn. Hvis du gerne vil bage smukke bogstavskager, kan du købe et bagesæt til bogstavs- og talkager, hvor du får bageform og god vejledning til, hvordan du laver de moderne kager.  

Lav smukke kager med tyller

Du kan lave de flotteste kager med tyller og sprøjteteknik samt udsmykke dit bagværk med blomster, blade, græs og skrive "M" eller ”mor” i anledningen af mors dag. Vi har et stort sortiment af tyller i alle størrelser, mange forskellige slags tyller og flere tyllesæt. 

God sprøjteteknik er med til at give dine kager et mere professionelt look. Kforkage anbefaler, at du bruger en smørcreme, der ikke er for fast, når du skal lave blomster. Det er nemlig rigtig svært at styre tyllerne og sprøjteposen, når smørcremen med besvær skal klemmes ud af sprøjteposen. Du får det flottest resultat, hvis cremen let kommer ud af tyllen. Kforkage anbefaler, at du putter cremen i en sprøjtepose og varmer posen med dine håndflader i et par minutter, inden du laver blomsterne. Det gør cremen lettere at arbejde med, og gør det meget nemmere at lave smukke blomster.

Sara anbefaler også at bruge en tylkobler, hvis du skal bruge forskellige tyller – for eksempel hvis du skal lave både roser og blade eller blomster i forskellige størrelser. Tylkobleren gør det nemt, fordi du kan bruge den samme sprøjtepose og uden besvær skifte mellem forskellige tyller. 

Overrask din mor med søde sager

Mors dag er en søndag, og du kan overraske kvinden, der bragte dig til verden, ved at arrangere en brunch for hele familien med hjemmelavede hjerteformede vafler. Vores vaffeljern laver fine vafler på få minutter, og vaflerne bliver endnu bedre med en topping af bær og Nutella. Du kan også lave sunde spinatvafler, som kan passer perfekt med al din mors favoritpålæg.
Blomster og chokolade er en klassisk mors dag gave, og med det rette udstyr kan du lave fyldte chokolade til din mor. Kforkage sælger mange chokoladeforme af høj kvalitet og god belgisk chokolade, så det er bare med at komme i gang. Put de fyldte chokolader i en gennemsigtig pose og wupti, så er der en delikat og personlig gave til din mor. Du kan også fylde en pose med søde jordbær dyppet i henholdsvis lyserød og hvid chokolade. 
Har du en bageglad mor eller hustru? Så er bageudstyr en rigtig god idé til en gave til mors dag - og måske kan I tage hinanden i hånden og bruge dagen på at lave glazed donuts med krymmel. Leder du efter inspiration til en mors dag gave, så er du altid velkommen til at kontakte Kforkage. Hos Kforkage elsker vi nemlig at bage og vil rigtig gerne hjælpe dig med dit næste kageprojekt.