Løvens Hule 16. januar 2019

Danmarks yngste deltager i Løvens Hule 2019

Vi skal tilbage til november 2018. Der er optagelser inde hos United Production, og Sara har nerver på, inden hun skal ind og stå foran løverne. Men hun er cool og lægger ud med sin pitch; og så kører det bare derfra. 

Sara var på DR1 i Løvens Hule den 16. januar 2019

Sara og Mia gik fra hulen med en investering fra Mia Wagner og Jesper Buch på samlet kr. 675.000 for 30% af virksomheden.

BizzUp har skrevet om Saras rejse som iværksætter og om forløbet op til optagelserne i BizzUp her

Vi har gennem hele forløbet fået en rigtig god behandling. Og selvfølgelig kunne man mærke på løverne, at der var en anden form for respekt for Sara i kraft af hendes unge alder, så det bliver der taget højde for i investerings-setuppet. Men hvis du har set Løvens Hule den 16. januar 2019, så har du også set, at det er en seriøs forretning, som Sara driver. Og derfor kom der også en seriøs investering til Kforkage.dk.

DR-foto fra programmet

Forud for programmets visning blev vi kontaktet af en journalist fra DR1, som skrev denne fine artikel om at deltage i Løvens Hule som den yngste deltager nogensinde.

Efter programmet har der været rigtig stor interesse for Saras historie, fordi den er så speciel: en ung iværksætter, som startede sit første firma som 8-årig, og som stadig 4 år senere har fuld fart fremad med fin omsætning og nu også ansatte. Det er der kommet disse artikler ud af: 

BT - "Jeg er en benhård forretningskvinde"

Se og Hør - "Sådan går det hendes firma"

Fyens Stiftstidende - "Iværksættere er de nye helte på TV"

Men Sara har også være i radioen hos værterne fra Go' Morgen P3. Og det var en virkelig sjov oplevelse. Som Sara sagde: "De hygger sig ligesom hos os, så det føltes slet ikke som om, at de havde et rigtigt arbejde". Du kan høre Go'Morgen P3 fra den 23. januar 2019 her (ca. 1 time og 5 minutter ind i udsendelsen). 

DR-foto af løverne fra Løvens Hule 2019