Links

Linksamling til gode kage-steder på nettet

Her er vores linksamling til opskrifter og andre gode kage-steder på internettet. Sig gerne til, hvis du kender andre gode steder, som du synes vi skal dele her på siden.

Cakemyday.dk: Saras egen blog, hvor hun skriver om alt fra yndlingsopskrifter til kageanmeldelser og tager billeder af sine egne kage-værker.

Odense-Marcipan.dk: En rigtig god samling af tips til sæsonnens bagværk, som vi selv bruger i stor stil. Et godt sted at finde kageopskrifter til festen. Selvfølgelig er det med mange af deres egne produkter. Men vi har meget yndlings-bagværk, som vi har fundet via deres samling af kageopskrifter. Og så laver de nogle lækre kage-produkter.

Mette Blomsterberg har virkelig skabt sig et navn inden for finere kagekunst. Vi bruger hendes opskriftssamling, når vi skal lave noget, der skal være lidt anderledes end "bare en kage", og når vi mangler inspiration til at pifte noget bagværk op smagsmæssigt.

DK-kogebogen er bare altid en sikker vinder. Deres system med brugernes egne opskrifter, ratings og kommentarer samt de mange fine billeder er rigtig godt. Især god når man skal kaste sig ud i at bage noget, man aldrig har prøvet før, fordi man kan læse om andres erfaringer med opskrifterne.

Den store bagedyst: Hvis du elsker at bage, kender du helt sikkert DR's program "Den store bagedyst". Her finder du alle deltagernes opskrifter samlet ét sted, så hvis du ser en bagedyst-deltager lave noget, som du selv kunne tænke dig at kaste dig ud i, er dette stedet for dig.