Sitemap

Sitemap over vores undersider

Det kan være svært at overskue en webshop uden et sitemap, hvor man bliver guidet rette vej. Vi har her samlet vores undersider og artikler. God fornøjelse.

 

Anmeldelser

Vil du starte ved anmeldelser: se anmeldelser af Kforkage.dk her

 

Diverse:

Forskellen på muffins og cupcakes - Læs her, hvad der gør den lille forskel på en muffin og en cupcake. Det er ikke alle, som ved det, men det er ganske enkelt.

Forskellige muffinsforme - Læs her, hvornår man bruger papirsforme, stålforme og silikoneforme til muffinsbagning, og hvorfor nogle af dem bør kombineres.

Hvornår skal bageforme udskiftes - Find ud af, hvornår du bør udskifte dit bageudstyr, og få tips & tricks til vedligeholdelse af dine bageforme.

Wilton bageforme - Nogle gange vil man bare gerne se noget fra et bestemt mærke, og vores Wilton bageforme er meget populære.

Silikone bageforme - Køb en god silikonebageform - den både holder længere og kan bruges til flere ting end blot at bage i. En god form tåler også en tur i fryseren.

Hvad kan erstatte bagepapir - Vi giver nogle tips og tricks til, hvad du kan erstatte bagepapir med, uanset om det er miljøhensyn, eller om du bare er løbet tør for bagepapir.

Fondant - hvad er det - Vi har skrevet alle de spørgsmål ned, vi gennem tiden har fået flest af vedr. fondant, hvordan man bruger det og ruller det ud osv. Se hele vores fondant-FAQ her.

Gratis opskrifter på kager - Sara har samlet alle sine yndlings kageopskrifter her, og næsten alle opskrifter kan bages uden mælk og mælkeprodukter (der er instrukser med/uden mælk).

Black Friday hos Kforkage - Hvert år fejrer vi Black Friday, som ligger i november måned (samtidig som vores fødselsdag). Der er store rabatter at hente på alt bageudstyr.

Wilton cupcake udstyr - Det betaler sig at vælge godt udstyr, hvis man vil beholde sine bageforme i mange år. Denne kategori samler alt cupcake bageudstyr fra Wilton.

Tyller - Intet kagekøkken uden tyller! Lav den flotteste sprøjteteknik med de rette tyller, og lav præcisionsarbejde udover det sædvanlige. Fås i stjerneformer, bladform m.v.

Kagefolie - Kagefolie (eller chokoladefolie, som det også kaldes) kan bruges til både opbygning af flotte lagkager og til at lave de fineste ckokoladesnirkler. Se mere her.

Runde bageforme - Find alle vores runde bageforme samlet i denne kategori. Vælg mellem regulerbare og faste forme i alle mulige størrelser til ethvert formål.

Chokoladetemperering - Sådan tempererer du chokolade korrekt. Det er faktisk ikke så svært med chokolade temperering, hvis blot man giver sig god tid. Det er det hele værd.

Hvorfor skal chokolade tempereres? - Læs her hvorfor det ikke kun er knækket, der er vigtigt. Det skyldes nemlig også en anden ting, at man bør temperere sin chokolade.

Chokoladetermometer - Det er vigtigt for at lykkes med chokoladetemperering, at du har et godt og pålideligt chokoladetermometer. Se vores digitale termometre inkl. udstyr her.

Chokolade popcakes - Bag selv de populære popcakes derhjemme. Her er et bud på, hvordan de kan se ud, samt tips og tricks til at lave dem selv.

Chokoladekiks - Er du også vild med kiks med chokoladetop? Det er ret nemt at bage dem derhjemme, hvis man har de rigtige forme. Se alt udstyr til chokoladekiks her.

Bageringe - Hvis du ser Den Store Bagedyst på DR1, så ved du også, at de elsker at bage med bageringe, og det er ikke uden grund. Se vores udvalg her. 

Springforme - Elsker du at bage? Så er springforme et must have i din kageudstyrssamling. Findes i forskellige størrelser. Se vores udvalg af springforme i denne kategori.

Papirforme til muffins - De bedste bageresultat for muffins og cupcakes opnås ved at kombinere papirsforme og stålforme. Vi har et stort udvalg af papirforme til muffins.

Hvilken kagerulle er bedst - Det er vigtigt at vælge den rette kagerulle eller rullepind ud fra formål. Vi guider dig igennem, og så får du også vores bedst i test ud af over 20 forskellige kageruller og rullepinde.

Hjerteformet bageform - Skal du bage en hjertekage? Så har vi udstyret til dig. I denne kategori samler vi alle hjerteformede bageforme og hjertepynt.

Mini muffins - Bag mini muffins i mundrette størrelser. Her finder du både bageforme og papirsforme til dine mini muffins og cupcakes.

Sjove bageforme - Vi har alt udstyr til at bage sjove kager med. Vores sjove bageforme er udstandset, så du kan bage flotte og sjove 3D kager.

Hjemmelavede pindeis - Det er faktisk slet ikke så svært at lave sine egne pindeis, hvis blot man har de rette forme og fødevaregodkendte træpinde. Se video og silikone isforme her.

Kage på pind - Den danske betegnelse for en cake pop eller popcake. Få tips og tricks til at lave kager på pind, og læs både hvordan du gør med kagerester og med popcakes bagt i en speciel form.

Silikoneforme - En silikoneform kan bruges til både ovn, fryser og køleskab. De er alle lavet af premium silikone og tåler fra -60° til +230°C. Se dem alle her.

Wilton tyllesæt - Mange er vilde med Wiltons tyller... og med god grund! Se alle de lækre tyllesæt fra Wilton her.

Fondant kager - Brug fondant hvis du skal pynte en hel kage med overtræk og/eller blomster og figurer. Det er nemt at arbejde med fondant. Læs mere her.

Engangsfade til kager - Brug et elegant engangsfad til dine store og små kager. Elegant og super nemt. Se de mange valgmuligheder her.

Sådan renser du kagetuscher - Det er nemt at få kagetuschen til at virke som ny igen. Sådan renser og vedligeholder du dine kagetuscher med minimal indsats. 

Fodboldkager & VM 2018 - Flere og flere vælger at fejre store begivenheder som f.eks. VM i fodbold 2018 med en temakage. Se alt til fodboldkager her.

Farve til kager - Hvis du undrer dig over, hvad konditorfarve er, eller hvornår man vælger pulverfarve og pastafarve, så kan du læse om de forskellige typer kagefarver her.

 

Producenter - et udvalg:

House of Marie - Nøje udvalgt procucent, særligt pga. deres virkelig flotte muffinsforme af kraftigt papir. Se selv her, hvorfor vi er så begejstrede for House of Marie bageudstyr.

Wilton bageudstyr - Her finder du vores Wilton udvalg samlet. Wilton bageforme er en bestseller online her hos os. Find din egen favorit i denne kategori.

Silikonemåtter - Man ser dem alle steder; de populære silikonemåtter, der også tåler at komme i ovnen. Her er vores personlige favorit: Wonder Mat. Den er lavet til at holde i mange år.

Wondercandle - Uanset om du skal bruge lagkagelys eller stjernekastere til kagen, så er Wondercandle et rigtig godt valg. Kvalitet for små penge. Se alt fra Wonder Candle her.

 

Den Store Bagedyst 2018

Afsnit 1 - tørkager, othellolagkage og personlig kager med fondant.

 

Den Store Bagedyst 2017

Afsnit 1-

 

Den Store Bagedyst 2016

Sara tager noter hver gang, som lægges online løbende under udsendelsen - vi mistede desværre interessen lidt for Den Store Bagedyst undervejs, fordi niveauet var lavt i år. Men det blev der heldigvis lavet om på i afsnit 5. 

Afsnit 1 - Eclaires, passionstårne og mesterværks lagkage

Afsnit 4 - Mandehørm: groft brød, breadsticks og polterabend kager

Afsnit 5 - Chokolade, chokolade og chokolade