Kageruller

Kageruller & rullepinde

Skal du bruge en kvalitets kagerulle eller rullepind? En rigtig god kagerulle er uundværlig i ethvert køkkenet. Og det er en smagssag, om man bedst kan lide en gammeldags kagerulle m. håndtag eller en glat rullepind. Rullepindene findes i mange forskellige længder og størrelser. Personligt bruger vi begge dele - men mest rullepinde, for de er bedst til at rulle fondant og marcipan ud med. Find din egen favorit kagerulle her.


Kagerulle uden håndtag

En kagerulle uden håndtag eller kagerulle pind kaldes rettelig en rullepind. Rullepinde er rigtig gode til de fleste ting, især til fondant og marcipan.

Et af de mest uundværlige værktøjer i et bage-køkken er en super god kagerulle eller rullepind. Det er meget individuelt, hvilken type man foretrækker,; det kommer meget an på, hvad man bedst kan lide at bage. Skal rullen bruges til en hård pizzadej, så kan en klassisk kagerulle med håndtag være at foretrække, da man med håndtag for at have fuld styrring over dejen. Er det mere et udrulningsværktøj, man har brug for - til at rulle fondant eller marcipan ud med - så kan en rullepind være nemmere at arbejde med.

Både en rullepind og en kagerulle kan dog bruges all-round. Så man behøver ikke anskaffe sig begge dele, hvis ikke man har plads til det. I givet fald kan man nøjes med at købe den type rulle, der passer bedst til det, man mest laver i sit køkken.

Vi sælger kun det bedste

Når du vælger at købe din nye kagerulle eller rullepind hos os, så kan du være sikker på, at det er varer af højeste kvalitet, du modtager. Vi gør meget ud af selv at gennemteste de forskellige produkter, inden vi sætter dem til salg inde på webshoppen. På den måde kan vi være sikre på, at vores varesortiment lever op til den høje kvalitet, som vi ønsker at forhandle. Derfor finder du mange produkter fra de mærker, som vi selv anvender mest. Og hvis vi fravælger et mærke grundet kvaliteten, hænger vi ikke firmaet ud - det er ikke god stil, og det samme mærke, som vi fravælger, kan jo være godt nok til andres behov.

Få din fondant helt perfekt

Rullepinde fås i flere forskellige længder og tykkelser. Derfor er det nemt for dig at finde den type rullepind, der nemmest opfylder de krav, du måtte have til din fondantudrulning. Fordi fondant skal arbejdes godt igennem, inden man bruger det til overtæk af kager eller til udstikning af fine figurer, så er det vigtigt at have en god rullepind (eller kagerulle), som kan gå ind og arbejde med fondanten, uden at den skiller sig ad. Vi bruger selv kun rullepind, når vi er i gang med udrulning af marcipan og fondant, da vi synes, at en rullepind klarer dén opgave bedst. Er du mere tryg ved en kagerulle med håndtag, så bruger du naturligvis bare en kagerulle.

Kagerullen til alle typer af bagværk

Når du vælger at investere i en god kagerulle, så kan den bruges til mere, end man lige regner med. Selvom de fleste kun forbinder kageruller med udrulning af pizzadej og småkagedej, så er en kagerulle generelt god at have, hvis man er glad for at bage gærdej (såsom kanelsnegle eller kringle), da det kan være nemmere at rulle en gærdej ud med en klassisk kagerulle med håndtag. Dette kommer sig af, at gæren er med til at gøre dejen mere elastisk, og den derfor har nemmere ved at trække sig sammen. Ved at have en kagerulle med håndtag kan man nemt lægge mere vægt i udrulningen, sådan at dejen ikke har lige så nemt ved at trække sig sammen.

Finder du ikke, hvad du leder efter i vores udvalg af kageruller og rullepinde, så hører vi gerne fra dig. Vi vil gerne forsøge at skaffe det produkt, du efterspørger, så send os endelig en mail på info@kforkage.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.