Kageprint

Spiseligt kageprint =  Den letteste måde at lave en kage til børnefødselsdagen eller temafest.

Hvad er kageprint ?

Det er lavet af vaffelpapir, sukker eller chokolade, som har et fotoprint på toppen, og det er 100% spiseligt.

Sådan bruger du kageprint

Vil du vide, hvordan man bruger kageprint? Det er ret nemt, for det skal blot lægges på toppen af kagen, og så er kagen klar. 

Fælles for sukkerprint, vaffelprint og chokoladeprint er, at de ikke må komme i ovnen, og de skal først lægges på kagen, når den er færdig (og kold). Det spiselige kageprint lægger sig pænest på kagen, hvis det får lov til at "sætte sig" i 1-2 timer før servering

De tåler ikke for meget fugt, så lad være med at overdække kagen med husholdningsfolie eller staniol, når du først har lagt kageprintet på, da der kan dannes kondens. 


Her kommer der snart en masse lækkert bageudstyr - kig gerne rundt i shoppen i mellemtiden og se, om vi har andre ting, der kan friste dig


Tilmeld dig vores kageklub & vær først til tilbud & nyheder. Du får også fast rabat som medlem. Rabatten kan dog ikke kombineres med andre rabatter

Du forpligter dig ikke til køb, og du kan til enhver tid afmelde dig nemt igen.

Hvordan bruger jeg sukkerprint?

Sådan gør du med marcipan- og fondantkager

Hvis du har lavet en kage med overtræk af marcipan eller fondant, har det spiselige foto ikke noget at "hænge fast i". Men hvis du pensler overtrækket med lidt vand, vil vandet blande sig med sukker fra marcipanen eller fondanten, og så fungerer det som "lim", når du lægger fotoet ovenpå. Men ellers kan du også lægge et par klatter smørcreme ovenpå kagen til at holde billedet fast med, så det bliver liggende inde på midten af kagen.

Hvilken størrelse kage?

Alle vores varer har størrelsesangivelse. Det betyder, at de passer perfekt helt ud til kanten af din kage, hvis du laver kagen i samme diameter. Men du kan også vælge at lave en større kage, så der skabes en "ramme" rundt om sukkerprintet.

Vi kan ikke anbefale, at du laver en kage, der er mindre end det kagefoto, du køber.

Hvis du er i tvivl om noget, må du endelig tage fat i os, for vi sidder klar i kundeservice alle hverdage på mail, telefon og chat, og vi kan helt sikkert komme med gode råd til dit kageprojekt.