- Den store bagedyst 2022
- Halloween
- Månedstilbud og datovarer
- Bøger & Blade
- Bageforme og Kageringe
- Gavekort
- Cupcakes og Muffinsforme
- Udstiksforme og Silikoneforme
- Chokolade og Candymelts
- Candy Melts
- Chokolade farver og Transfersheets
- Chokoladeforme
- Chokolade værktøj
- Odense og Callebaut Chokolade
- Fondant, Bageartikler og Fromager
- Farver og smag
- Kagepynt, Figurer og Lys
- Tørrede spiselige blomster
- Glimmer og kagestøv
- Sprinkles og Krymmel
- Kagelys og kageflag
- Kagefigurer
- Kageprint
- Andet kagepynt spiseligt
- Andet kagetilbehør plastik/træ
- Tyller og sprøjteposer
- Køkken udstyr og bageudstyr
- Drejeskiver
- Køkkenservice
- Kagefolie
- Køkkenredskaber
- Køkkenmaskiner og udstyr
- Kageruller
- Dejskrabere og Spatler
- Fondant Værktøj
- Køkken tekstiler
- Andre søde sager (råvarer og forme)
- Kageæsker, Fade og opbevaring
- Temakager
- Babyshower
- Barnedåb
- Bryllup
- Børnefødselsdag
- Konfirmationskage
- Sportskager
- Studenterkage
- Halloween & Fastelavn
- Jul
- Nytår
- Påske
- Valentinsdag
- Mors dag
- Outlet - 2. sorterings varer
- Producenter
- Cake Star
- Callebaut
- Chocolate World
- Decora
- deKora
- Disney produkter
- Dr. Oetker Danmark A/S
- FMM Sugarcraft
- Funcakes
- Guardini
- House of Marie
- Ibili
- Ingenious Edibles
- Karen Davies
- Katy Sue
- Lékué
- Odense
- Patisse
- PME
- Qualy Cake
- Rainbow Dust
- Renshaw
- Scrapcooking
- Silikomart
- Special Moment Cph
- Sugarflair
- SweetKitchen
- Wilton
Kagefolie
Kagefolie kan bruges til mange ting - både til at lave den perfekte kage med og til at lave flotte chokolade snirkler og snørrebånd. Vi sælger kagefolie i ruller á 3 meter. Og priserne starter ved kun kr. 39,00. Fås i højderne 4, 6, 8 cm. og 10 cm. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til, hvordan man bruger kagefolie og chokoladefolie. Se mere under hvert varekort nedenfor.
Hvordan bruger man kagefolie?
Når du skal bygge en kage op i mange lag, kan det være praktisk at have folie langs kanten til at støtte op omkring lagene og den flydende masse, du putter ind i kagen. Kagefolie (også kaldet kantfolie til kager) giver denne støtte.
- Bag først din kage / kagebunde
- Lad kagen afkøle på en bagerist
- Sæt kagefolie langs kanten på din kolde kageform
- Læg en kagebund nederst og byg langsomt kagen i lag med skiftevis bund og fyld.
- Sæt kagen på køl / frys
- Når kagen har sat sig, kan du pille form og kantfolien af.
Så nemt er det.
OBS! Du må ikke bruge folien i ovnen! Det er kun lavet til temperaturer under 35 grader.
Hvordan bruges chokoladefolie?
Chokoladefolie er egentlig fuldstændig den samme vare - bare et andet navn for det samme men brugt på en anden måde. Hvis du skal lave snirkler eller en chokoladekant, er det genialt at bruge folien til dette, da den er fleksibel og kan foldes rundt på forskellige måder.
Hvis du skal lave chokoladesnirkler, trækker du striber af tempereret chokolade henad folien. Hvis du holder folien rullet sammen med et glas, skal chokoladestriberne være indvendigt. Og hvis du vil lade dem hvile på en kagerulle, skal du lade chokoladen være udvendigt.
Hvis du skal lave en hel kant af chokolade, hælder du en tyk stribe tempereret chokolade ned på folien, og med en god spatel "maler" du chokoladen udover hele foliestykket. Før det størkner, sætter du det fast langs kagen eller isdesserten, og når chokoladen er størknet, kan du fjerne chokoladefolien igen.