Kageæsker, Fade og opbevaring

Brug et kagefad til at præsentere din flotte kage på eller en kageæske, når du skal transportere eller give kager i gave. Vi har engangskagefade og kageæsker til når det skal være nemt, og så har vi stålfade o.lign., når du skal bruge dem igen og igen eller du skal bruge en kage caddy. Vi fører bl.a. kagefade fra Wilton og Decora.


Cupcake stand - Trolls

deKora cupcake stand Trolls 338002
49,95 DKK
Læs mere

På lager

Sig til, hvis du mangler noget i denne kategori. Så skal vi se, om vi kan skaffe nogle nye kagefade hjem til dig. Vi får nemlig varer hver uge, så vi kan hurtigt skaffe de fleste ting fra Wilton, Decora, House of Marie m.fl.

En tallerken er da også fin

Der er intet i vejen for at bruge en tallerken til præsentation af din flotte kage. Men et kagefad giver lige det sidste pift til kagen. 

Hvis du vælger et engangsfad, behøver du ikke være nervøs for, om der kommer ridser i kagefadet, når gæsterne skærer i kagen. Men du kan også vælge et stålfad til din kage - og en kagekniv, der ikke laver ridser i kagefadet. Det kommer helt an på, hvilket look du går efter til kagebordet.

Rundt eller firkantet kagefad?

I sidste ende er det dig, som bedst ved, hvad der passer bedst til anledningen. Men vi anbefaler at bruge runde kagefade til runde kager og firkantede fade til firkantede kager. Vælg blot et fad, der er mindst 4 cm. større i diameter end din kage, for at den er nemmere at transportere. Så får du 2 cm. synligt kagefad hele vejen rundt. Men vælg også gerne et større fad end det.

Vælger du alligevel at gå med en løsning, hvor du serverer din runde kage på et firkantet kagefad (eller firkantet kage på rundt fad), så skal du overveje at vælge et kagefad, der er meget større end selve kagen, da det ellers kan gøre helhedsudtrykket lidt "rodet".

Stadig i tvivl om kagefad type?

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, hvis du stadig er i tvivl om, hvilken slags fad du skal vælge. Og vi lover at være ærlige, hvis vi mener, at den rette løsning slet ikke findes hos os. For det er vigtigt, at du får den bedste hjælp, så du får succes med dit kageprojekt. Vi sidder klar i kundeservice til at guide dig.