Hvilken kagerulle er bedst?

Kagerulle bedst i test

Først skal vi lige finde ud af, hvad du skal bruge den til, men derefter er det heldigvis let at finde frem til den bedste kagerulle og rullepind. Der findes nemlig ikke 1 kagerulle, der er bedst til det hele. Men man kan finde dén, der dækker bedst over ens behov, hvis ikke man vil have flere forskellige i skuffen.

Kagerulle til fondant og marcipan

Vi anbefaler dig at bruge en god, kraftig rullepind, når du skal arbejde med udrulning af fondant og marcipan. Det er især vigtigt at vælge den rette rullepind, når du skal rulle ud til overtræk på en kage, for så har du brug for en lang og "tung" rullepind på min. 40 cm., så du undgår mærker fra kagerullen.

Skal du derimod arbejde med små dekorationer som f.eks. fondantblomster og andet mindre kagepynt af marcipan og fondant, så kan vi anbefale, at du bruger en lille "let" rullepind med afstandsstykker

Kagerulle til bagværk

Kaster du dig ud i pizzabagning eller udrulning af andre tunge deje, kan det være rart at bruge en almindelig kagerulle med håndtag, så du kan give dejen et "tryk 16". Vi har testet over 20 forskellige kageruller i alle prislag, og bedst i test var en kagerulle fra Wilton. Her er begrundelserne for, hvorfor Wilton kagerullen var bedst: 

  • Belægningen tåler både brug og vask
  • Hænderne glider ikke på håndtagene
  • Der er ikke små dele, der falder af
  • Dejen glider nemt af rullen
  • Størrelsen er bedst til flest opgaver

Man kan også bruge en god, stor rullepind på 50 cm., hvis man ikke behøver håndtag, når man arbejder med tungt bagværk. 

Spørg endelig løs!

Vi er i køkkenet hver eneste dag med både madlavning, bagning og kagedekorationer, så hvis du har spørgsmål til, hvilken kagerulle eller rullepind der er bedst til dit formål, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi er klar ved telefonen og e-mail i åbningstiden. Og nogle gange kommer vi også til at svare i de sene aftenstimer... fordi vi elsker vores arbejde!