- Den store bagedyst 2022
- Halloween
- Månedstilbud og datovarer
- Bøger & Blade
- Bageforme og Kageringe
- Gavekort
- Cupcakes og Muffinsforme
- Udstiksforme og Silikoneforme
- Chokolade og Candymelts
- Candy Melts
- Chokolade farver og Transfersheets
- Chokoladeforme
- Chokolade værktøj
- Odense og Callebaut Chokolade
- Fondant, Bageartikler og Fromager
- Farver og smag
- Kagepynt, Figurer og Lys
- Tørrede spiselige blomster
- Glimmer og kagestøv
- Sprinkles og Krymmel
- Kagelys og kageflag
- Kagefigurer
- Kageprint
- Andet kagepynt spiseligt
- Andet kagetilbehør plastik/træ
- Tyller og sprøjteposer
- Køkken udstyr og bageudstyr
- Drejeskiver
- Køkkenservice
- Kagefolie
- Køkkenredskaber
- Køkkenmaskiner og udstyr
- Kageruller
- Dejskrabere og Spatler
- Fondant Værktøj
- Køkken tekstiler
- Andre søde sager (råvarer og forme)
- Kageæsker, Fade og opbevaring
- Temakager
- Babyshower
- Barnedåb
- Bryllup
- Børnefødselsdag
- Konfirmationskage
- Sportskager
- Studenterkage
- Halloween & Fastelavn
- Jul
- Nytår
- Påske
- Valentinsdag
- Mors dag
- Outlet - 2. sorterings varer
- Producenter
- Cake Star
- Callebaut
- Chocolate World
- Decora
- deKora
- Disney produkter
- Dr. Oetker Danmark A/S
- FMM Sugarcraft
- Funcakes
- Guardini
- House of Marie
- Ibili
- Ingenious Edibles
- Karen Davies
- Katy Sue
- Lékué
- Odense
- Patisse
- PME
- Qualy Cake
- Rainbow Dust
- Renshaw
- Scrapcooking
- Silikomart
- Special Moment Cph
- Sugarflair
- SweetKitchen
- Wilton
Hjemmelavede pindeis
Lav selv hjemmelavede is med pinde
Hvis du har de rette isforme og fødevaregodkendte træpinde, så er det faktisk super nemt at lave hjemmelavede pindeis.
Vi har testet nogle forskellige mærker, og de silikone isforme, vi er mest begejstrede for, det er dem fra Silikomart. De er lavet af en virkelig lækker silikone-kvalitet, som holder til det meste og gør det nemt at få isene ud af formen efter endt frysning. Men de tåler også en tur i ovnen - faktisk fra -60°C og op til +230°C.
Se videoen her, hvor let det er at lave pindeis:
Her er en vejledning:
- Bland en ismasse (du behøver ikke ismaskine)
- Hæld ismassen i silikoneformen op til kanten
- Bank let silikone isformen i bordet
- Sæt træispinde i bunden af formen og isen
- Læg isformen med ismassen i fryseren i ca. 4 timer
- Skub isene ud af formen
- Pynt evt. med flydende chokoladeovertræk og krymmel
Hjemmelavet is til mælkeallergikere
Det bedste ved hjemmelavede pindeis er næsten, at man selv kan bestemme indholdet - ingen E-numre eller andre ting, som man ikke ønsker at spise. Og det er også en kæmpe fordel, hvis man har mælkeallergi eller andre fødevareallergier. For med en silikone isform blander man bare den ismasse, man synes bedst om (og bedst kan tåle).
Vi har haft stor succes med at skifte mælk og fløde ud med soya, så det behøver ikke afholde dig fra at spise is, når du har mælkeallergi.
Se vores udvalg af isforme inkl. ispinde nedenfor, og spørg os endelig, hvis du er i tvivl om, hvordan man bruger silikoneformene - vi sidder klar på telefonen og ved e-mailen alle hverdage i åbningstiden 10-15.