DAG-TIL-DAG LEVERING V/BESTILLING INDEN KL. 14:00 ALLE HVERDAGE

Fragt

Få dit bageudstyr sendt eller hent selv

Du bestemmer selv, om du vil have dit kageudstyr sendt med pakke, eller om du vil komme forbi vores kontor i Gentofte og hente dit nyindkøbte bageudstyr.

Hvis du bestiller for min. kr. 300,00, er fragten gratis med Postnord pakkepost.

Når du er klar med din bestilling, får du forskellige valgmuligheder for forsendelse.

  • Postdanmark "selvhenter": kr. 45,00
  • Postdanmark "erhverv": kr. 40,00
  • Postdanmark m/omdeling: kr. 65,00
  • Afhentning i Gentofte: gratis.

Afhentning kan ske alle hverdage mellem kl. 09:00 og 15:30.

 

Levering til udlandet

Vi sender også med Postnord til Grønland, Færøerne, Sverige og Norge. Du kan kun vælge med pakkepost, og priserne vises i kurven.

 

Dag-til-dag levering 

Vi sørger for at ekspedere din ordre så hurtigt som muligt. Hvis varerne er på lager (lagerstatus står på alle varekort og varelister), og vi modtaget din bestilling inden kl. 14, så sender vi med dag-til-dag levering på hverdage. Vi pakker naturligvis dine varer rigtig godt ind, så de kan tåle at blive transporteret med Postnord. Når pakken sendes af sted eller er klar til afhentning, modtager du en mail fra os. 

Vi sender alle pakker med forsikret pakkepost, og du finder dit track & trace nummer via det link, vi sender til dig.

Du kan til enhver tid se, hvor langt vi er kommet med din bestilling. Når vi har modtaget din bestilling, sender vi dig et link til din ordrestatus i vores webshop.

Skriv under bemærkninger, hvis vi skal sætte byttemærker på dine varer - så kan gavemodtageren let se, hvor gaverne kan byttes henne, eller hvor der er kundeservice, hvis der er spørgsmål til brugen af nogle af gaverne.

 

Alt om julen 2018

Vi sender pakker hver dag til og med den 22. december 2018. Pakkerne afhentes kl. 15:00 hver dag af Postnord. Er der mange pakker om eftermiddagen, kører vi nogle gange på erhvervsindleveringen efterfølgende. Men kontakt os for at høre nærmere, hvis du er i tidspres med en pakke, der bestilles efter kl. 14:30. 

Se også øverst på denne side omkring levering Juleaften.

Vi bytter julegaver med et smil helt frem til den 20. januar 2019.

 

Juleaften levering 2018

Vi håber at kunne tilbyde levering Juleaften igen i år. For kun kr. 79,00 kan du få leveret varer på Juleaften - altså den 24. december 2017. Du skal blot bestille senest den 23. december kl. 20:00. Så kommer en af vores fragtnisser og leverer din ordre inden kl. 14:00 den 24. december. 

Vælg det under fragt, når du går videre til kurven.

Gælder for postnumrene 1000-4700 i Danmark (ekskl. Bornholm).

Dine Fordele

Hurtig levering
1-2 hverdage

Fuld tilfredshed
eller penge retur

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer