Fondant Værktøj

Pynteværktøj til fondant & kager

Køb fondantværktøj og lav selv pynt til kager. Uanset dit niveau, og uanset om du skal lave pynt til lagkage, småkager eller cupcakes, så har vi værktøj til fondant, marcipan m.v. Det har aldrig været lettere selv at lave dekoration til kager. Find dine favoritter blandt vores store udvalg af fondant værktøj - der er alt fra 3D forme og bladudstikkere til sprøjtetyller og pensler. Spørg os endelig, hvis du er i tvivl omkring, hvordan man bruger pynteværktøj. Vi vil meget gerne hjælpe dig, så du kan lave flotte kager selv.


Fondantværktøj i alle afskygninger

Inden for de seneste år er der rigtig kommet gang i produktionen af flotte fondantovertrukne kager rundt omkring i de danske hjem. Det er vi godt klar over her hos KforKage. Derfor finder du også i denne kategori alt, hvad du skal bruge for at kunne lave de mest perfekte fondantkager. Det er kun fantasien der sætter grænsen for, hvordan fondanten skal udformes for at lave den helt perfekte kage.

Vild med fondant

Vi har selv en forkærlighed for at arbejde med fondant, når der skal laves de helt vilde kager, fordi man har så mange muligheder for at lave en farvestrålende og anderledes kage - hver gang. Derfor sælger vi kun produkter, som vi selv kan stå inde for.

Alle produkter er gennemtestet af juniordirektøren Sara, som gerne lægger flere af sine flotte kreationer op på vores side på Facebook eller på bloggen Cakemyday, hvor hun deler ud af gode råd, når det kommer til bagning.

Alt i værktøj

Hvadend du leder efter den helt rigtige lille pensel til pulverfarve og glimmer, eller om du leder efter en smuk udstikker, der kan give din kage et flot 3D udtryk, så finder du det i denne kategori. Og kategorien udvides hele tiden med mere udstyr. For moden skifter, og derfor søger vi for at være opdateret på det nyeste værktøj hele tiden.

Vi har samlet alt, hvad man skal bruge for at kunne lave de mest perfekte fondantkager, som også er Den Store Bagedyst værdig. Du finder alt fra bogstaver og tal udstikkere til 3D forme og fondantmåtter.

Hyggeligt projekt for hele familien

De fleste børn elsker at lege med modellervoks. Fondant er skridtet videre fra modellervoks, da denne form for sjov modellering kan spises, når man er færdig med at lave det. Saml f.eks. hele familien rundt om bordet, når der skal laves flotte fondantfigurer, og lad alle være med til at lave fantasifulde figurer - hvis de ikke er fine nok til kagen, så kan de jo spises (win-win). Her er det muligt for alle at give sig i kast med produktionen af forskellige flotte figurer, der kan pryde toppen af en flot kage.

Hvis du skal holde en temafødselsdag, så er fondant den oplagte måde til at lave kagen, så den passer perfekt ind i temaet. Med en prinsessekage, overtrukket med lyserød fondant og pyntet med diverse fine fondantfigurer, kan man hurtigt kreere den perfekte kage, der er en lille prinsesse (og hele hendes fødselsdagshof) værdig. Er det derimod en fodboldtosse, der skal have en fodboldkage, så kan fondanten og de forskellige værktøjer bruges til at udforme kagen, sådan at den kommer til at ligne en helt rigtig fodbold.

Kontakt os for mere information

Hvis du ikke helt ved, hvordan man arbejder med fondant, som de gør det i Den Store Bagedyst, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper gladelig vores kunder med lidt gode tips og tricks til, hvordan man kommer i gang og i mål med det store fondanteventyr.

Er du mere erfaren, og synes der er noget, der mangler i vores sortiment, så skal du også være mere end velkommen til at kontakte os. Vi forsøger gerne at skaffe de nødvendige redskaber, som vores kunder kunne have brug for. Ring til os alle hverdage mellem kl. 10 og 15, eller send os en mail på info@kforkage.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.