E-handelsprisen 2015

Den 18. februar 2015 fik vi denne e-mail:

Jeg skriver til dig fordi K for Kage er blevet nomineret til E-handelsprisen 2015 i kategorien Bedste nye e-handelsvirksomhed. Tillykke med nomineringen!

Du er blevet nomineret af vores Indstillingsudvalg, som består af 60 dygtigere e-handlere fra små og store virksomheder og bureauer i hele landet. Du kan læse mere om nomineringsudvalget på vores hjemmeside.

Senest den 29. april vil du få besked på, om I er gået videre i konkurrencen i TOP5. TOP5 bliver inviteret til at præsentere deres case foran juryen den 7. maj i Børsbygningen København. Husk at reservere dagen 7. maj allerede nu.

Vi er mega stolte

Vi har ikke selv søgt om det - vi er blevet indstillet af en specialjuru. Det er bare vildt!

Vi gik desværre ikke videre til Top5, men det var også et skarpt felt, vi var oppe imod. Så vi er bare mega stolte over nomineringen. For det betyder, at der bliver lagt mærke til Kforkage, og at vi gør det helt rigtige for vores kunder.

E-handelsprisen er en pris, som brancheforeningen FDIH står får. 

Men også 1000 tak til jer

Mange af jer har stemt på os til årets kundepris, og det er vi så glade. "1000 tak" kan ikke gøre det - vi er SÅ glade for jeres opbakning, og vi kan jo ikke gøre alt det, vi gør, uden jeres opbakning. Så af hjertet tak!

 

Kh. Sara og Mia

 

#ehandelsprisen

.