Den store bagedyst 2018 afsnit 2

Så skal vi se det andet afsnit af Den Store Bagedyst 2018. Det bliver som altid mega godt. Og denne gang er der faktisk en deltager, som desværre skal forlade programmet. Vi er spændt på at se hvad temaet i afsnit 2 er. Kom så, Emil!

Deltagerne i den store bagedyst 2018

Her er det Albert Hangaard Emtoft, Ann Christina Friis Thomsen, Elissa Ben Brahem, Emil Obel Pedersen, Jasmin Gabay, Jon Daniel Edlund, Kristoffer Bonde Pedersen, Marianne Bjerring Hansen, Peter Wulff Nørholm og Sara Maiken Mols Græsborg.

 

Udfordringer 

1) Kager bagt med frugt

Deltagerne var både glade for at skulle bage med frugt, da det giver en masse fugt og smag til kagen. Men de var også nervøs for, at kagen omkring frugten ikke ville blive bagt nok. Med det gik godt for de fleste deltagere, især for Marianne og Emil. Her kunne vi godt tænke os, at smage Mariannes lækre banankage (den så virkelig saftig ud). Hvis du også gerne vil lave en banankage, som får fuglene til at synge, så prøv da vores opskrift på en sundere banankage. Vi lover, at banankagen smager mums. 

 

2) Cheesecake med hindbær

I den hemmelige udfordring skulle deltagerne prøve at lave en vanvittig flot cheesecake m. hindbær. Det var her en fortolkning lavet af dommeren Markus Grigo. Her havde deltagerne 3 timer til at gennemføre udfordringen. Emil blev vinderen af den hemmelige udfordring i afsnit 2. Peter havde en del fejl, så han endte på en sidsteplads. 

 

3) Mesterværket

Så blev det tid til, at deltagerne skulle lave små frugttærter m. pynt til et sandt mesterværk. Her blev der især brugt mindre forme til at kreere de fineste små tærter med frugt. Jon kastede sig ud i at glaze, her i en rigtig knaldgul farve. Deltagerne havde virkelig gjort sig umage. 

 

Overraskelse & Mesterbager

Marianne kom til at putte salt i dejen. Øv! Dommeren blev noget overrasket og det var en stor ærgelse for Marianne. Men det var ikke nok til, at hun skulle forlade programmet. Peter havde ikke klaret udfordringerne særlig godt. Så han blev sendt hjem. Og hvem blev så mesterbager tænker du så..? Emil! Han klaret det hele til UG. Igen.

 

Hvad brugte deltagerne?

I den første udfordring med frugt bagt i en kage var deltagerne tilhængere af de mere klassiske bageforme. Her brugte de alt fra randformen (med og uden mønster) og springeforme. Til den anden udfordring brugte deltagerne en bagering til deres cheesecake. Her var der ikke nogen bund - så her anvendte de film til at lave en bund. Det var virkelig smart. Så blev der også lavet med lækker chokolade. Til den sidste udfordring var der primært de små forme i fokus. 

« 1 ...