- Den store bagedyst 2022
- Halloween
- Månedstilbud og datovarer
- Bøger & Blade
- Bageforme og Kageringe
- Gavekort
- Cupcakes og Muffinsforme
- Udstiksforme og Silikoneforme
- Chokolade og Candymelts
- Candy Melts
- Chokolade farver og Transfersheets
- Chokoladeforme
- Chokolade værktøj
- Odense og Callebaut Chokolade
- Fondant, Bageartikler og Fromager
- Farver og smag
- Kagepynt, Figurer og Lys
- Tørrede spiselige blomster
- Glimmer og kagestøv
- Sprinkles og Krymmel
- Kagelys og kageflag
- Kagefigurer
- Kageprint
- Andet kagepynt spiseligt
- Andet kagetilbehør plastik/træ
- Tyller og sprøjteposer
- Køkken udstyr og bageudstyr
- Drejeskiver
- Køkkenservice
- Kagefolie
- Køkkenredskaber
- Køkkenmaskiner og udstyr
- Kageruller
- Dejskrabere og Spatler
- Fondant Værktøj
- Køkken tekstiler
- Andre søde sager (råvarer og forme)
- Kageæsker, Fade og opbevaring
- Temakager
- Babyshower
- Barnedåb
- Bryllup
- Børnefødselsdag
- Konfirmationskage
- Sportskager
- Studenterkage
- Halloween & Fastelavn
- Jul
- Nytår
- Påske
- Valentinsdag
- Mors dag
- Outlet - 2. sorterings varer
- Producenter
- Cake Star
- Callebaut
- Chocolate World
- Decora
- deKora
- Disney produkter
- Dr. Oetker Danmark A/S
- FMM Sugarcraft
- Funcakes
- Guardini
- House of Marie
- Ibili
- Ingenious Edibles
- Karen Davies
- Katy Sue
- Lékué
- Odense
- Patisse
- PME
- Qualy Cake
- Rainbow Dust
- Renshaw
- Scrapcooking
- Silikomart
- Special Moment Cph
- Sugarflair
- SweetKitchen
- Wilton
Den Store Bagedyst 2017 afsnit 1
Klar til det første afsnit i den store bagedyst 2017?
Den store bagedyst er ALTID et program, Sara og jeg ser frem til! Der er netop mulighed for at lære en masse og selv blive udfordret derhjemme. Faktisk er det ikke Mette Blomsterberg og Jan Friis Mikkelsen, som er dommere i år. Det er for første gang Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo.
Deltagerne i den store bagedyst 2017
I dette årets bagedyst er der i alt 10 deltagere: Anam Akhtar, Anton Dahl Grue, Kirsten Jazmin Thur, Jacob Lund Hjort, Rosa Christensen, Jesper Søvndal, Nipuni Julie Jakobsen, Nicolai Mouritzen, Andrea Søllested og Lisette Toth Larsen.
Snitter
De skal lave lækre snitter, som fortolkes lidt forskelligt. Der bliver lavet alt fra Snitter med lemoncurd og karamel til hindbærsnitter forklædt som Dame Edna. Til de fleste snitter vil du kunne bruge udstikforme og dermed opnå et ensartet resultat. Faktisk til opskriften med hindbærsnitterne vil du kunne bruge vores runde udstikkersæt fra Decora. Til at pynte hindbærsnitterne ovenpå laver Lisette selv royal icing - men du kan nemt købe Royal Icing fra Renshaw. Faktisk har royal icing den forskel modsat glasur, at konsistensen er mere fast og du derved undgår, at det løber ud over kanterne. De er pyntet med lyseblå isomalt-glas, som du nemt laver selv ved brug af isomalt.
Den hemmelige udfordring
I den hemmelige udfordring bliver deltagerne testet i kransekage. Her skal de lave den fine kransekagetop med marcipan roser med farver i sart rosa og grøn. Her kan du f.eks. bruge pastafarver fra ProGel eller Wilton. ProGel pastafarve i peach og ProGel pastafarve i blad grøn er gode bud.
Katrines Fogeds opskrift finder du her: https://www.dr.dk/mad/opskrift/kransekagetop
Flødeskumskager
Der er fløde til den helt store guldmedalje i deltagernes kager. Rosa får lavet napoleonskager på butterdej, mens Nicolai laver flødekroner m. solbærmarmelade.
Til flotte flødekroner skal du bruge en rund bagering i ø8, som Nicolai også gør. Du kan bruge den både til at bage i eller opbygge flotte kager med creme og mousser. Til kronerne anvendes der mørk chokolade, her kan vi anbefale callebauts mørke chokolade.