- Den store bagedyst 2022
- Halloween
- Månedstilbud og datovarer
- Bøger & Blade
- Bageforme og Kageringe
- Gavekort
- Cupcakes og Muffinsforme
- Udstiksforme og Silikoneforme
- Chokolade og Candymelts
- Candy Melts
- Chokolade farver og Transfersheets
- Chokoladeforme
- Chokolade værktøj
- Odense og Callebaut Chokolade
- Fondant, Bageartikler og Fromager
- Farver og smag
- Kagepynt, Figurer og Lys
- Tørrede spiselige blomster
- Glimmer og kagestøv
- Sprinkles og Krymmel
- Kagelys og kageflag
- Kagefigurer
- Kageprint
- Andet kagepynt spiseligt
- Andet kagetilbehør plastik/træ
- Tyller og sprøjteposer
- Køkken udstyr og bageudstyr
- Drejeskiver
- Køkkenservice
- Kagefolie
- Køkkenredskaber
- Køkkenmaskiner og udstyr
- Kageruller
- Dejskrabere og Spatler
- Fondant Værktøj
- Køkken tekstiler
- Andre søde sager (råvarer og forme)
- Kageæsker, Fade og opbevaring
- Temakager
- Babyshower
- Barnedåb
- Bryllup
- Børnefødselsdag
- Konfirmationskage
- Sportskager
- Studenterkage
- Halloween & Fastelavn
- Jul
- Nytår
- Påske
- Valentinsdag
- Mors dag
- Outlet - 2. sorterings varer
- Producenter
- Cake Star
- Callebaut
- Chocolate World
- Decora
- deKora
- Disney produkter
- Dr. Oetker Danmark A/S
- FMM Sugarcraft
- Funcakes
- Guardini
- House of Marie
- Ibili
- Ingenious Edibles
- Karen Davies
- Katy Sue
- Lékué
- Odense
- Patisse
- PME
- Qualy Cake
- Rainbow Dust
- Renshaw
- Scrapcooking
- Silikomart
- Special Moment Cph
- Sugarflair
- SweetKitchen
- Wilton
Den Store Bagedyst 2016 afsnit 1
Endelig!
Vi har glædet os som om det var juleaften. Endelig ruller Den Store Bagedyst 2016 over skærmen. Og det er nogle skønne deltagere igen i år.
Vi er især vilde med Jette. Hun bager nemlig med sine børn derhjemme. Og så hepper vi på Luna, fordi hun er den yngste deltager i bagedysten indtil videre. Hun virker sej.
Deltagere i Den Store Bagedyst 2016
Jette Silberbauer, Luna Richardt, Juliane Dixen, Jesper Hemmingsen, Mohammed Hawa, Sune Demant, Gunnar Weis Reinhardt, Louise Rosing-Schow, Iben Devantie og Inge Simonsen.
Hvad kom i ovnen?
1. udfordring:
Deres første udfordring var eclaires. Opgaven lød op 6 stk. ens kager. Mette Blomsterberg forklarede, at dejen er super vigtig; den skal være blød og fugtig indeni. Vi har ikke selv prøvet at lave eclaires, så der er taget noter, så vi selv kan kaste os over den samme udfordring i løbet af ugen.
Juliane lavede de flotteste eclaires med chokoladesnirkler efter vores mening.
2. udfordring:
Den hemmelige udfordring: passionstårne. Det er Mettes opskrift. Timing og struktur er vigtigt, fordi de ikke har haft mulighed for at øve sig. De skulle "lege" med marcipan og gasbrænder. Og tårnene skulle stå helt snorlige med flotte gitre på toppen.
Ibens kager var godt nok flotte! Hvis man bare kunne smage dem... Hun vandt også udfordringen.
3. udfordring:
Frie hænder med mesterværks lagkager. Der er både gang i fondant, frugtmousser og masser af højde. Også lidt spændende med en rugbrødslagkage. Men det er ikke så nyt, for det gjorde Kristian Justesen jo også i 2012. Det mest skæbnesvangre øjeblik med så mange mousser, det er naturligvis: holder de? Vi føler virkelig med deltagerne, når en kage kikser helt. Iben var godt nok uheldig med sin kage! Og Mette kaldte Jettes kage for "død".
Gunnars rugbrødskage var godt nok flot med bær langs kanten. Og vi gad godt smage Jespers æble-kage.
Overraskelse & mesterbager
Ingen blev sendt hjem - så der skal sendes to hjem i næste afsnit.
Ugens mesterbager blev Jesper.
Hvad brugte deltagerne?
Temaerne i afsnit 1 var følgende:
- Stor præcision
- Sprøjteteknik
- Chokoladetemperering
Der blev brugt en masse basisudstyr. Og så lavede de flotte kupler med en omvendt halvkugle silikoneform. Vi regner med, at der kommer fuld knald på specialudstyr i de kommende afsnit.