Dejskrabere og Spatler

Dejskrabere og spatler til bagning

Med de mange forskellige typer af dejskrabere og spatler, der findes til bagning, så findes der selvfølgelig også et væld af forskellige anvendelsesmuligheder. Med en god silikone dejskraber kommer du nemt rundt i alle hjørner og kanter i skålen, og med en stål spatel eller en udglatter får du helt skarpe kanter på dine kager. Mulighederne er mange - find din favorit her.


Et af de absolut vigtigste stykker værktøj, man kan have i sit køkken, når man holder af at bage, det er en dejskraber. Med en dejskraber har man mulighed for at kunne vende luftige æggehvider i sine deje, skabe pæne og lige overflader på lagkager eller få selv den mindste rest af kagedej ud af skålen. Og vælger man en skraber i hård plast, kan man også bruge den til at skære bolledej over med. Vi bruger selv mange forskellige dejskrabere, spatler og udglattere, når vi bager, så vi sørger altid for at lægge de bedste i denne kategori, så du også får succes i det søde køkken.

Det er især vigtigt at vælge den helt rigtige spatel og udglatter, når du skal overtrække kager med fondant el. marcipan, eller hvis du skal smøre kagen stramt op med en lækker mousse eller smørcreme. 

Med det helt rigtige redskab gør det opgaven til en leg, hvor både børn og voksne kan være med. Vi sælger kun produkter, som vi selv kunne finde på at bruge i vores køkkener, og alle de forskellige produkttyper bliver gennemtestet, inden vi vælger at sætte dem til salg. Inde på vores blog Cakemyday kan du finde Saras bedste tips og tricks til det søde køkken.

Giv din fondant det perfekte finish

Når man arbejder med fondant, så kan det være rigtig svært at få den til at ligge sig helt glat henover kagens overflade. Denne udfordring er dog ikke så stor, hvis du anskaffer dig en fondantudglatter. Med en stor, plan overlade fra udglatteren er det let at køre henover fondanten i cirkulære bevægelser og på den måde være sikker på, at kagen bliver betrukket med fondanten helt perfekt. Sørg for at have smurt din kage godt og grundigt op, inden du lægger den jævnt udrullede fondant hen over kagen for det bedste resultat. Vi anbefaler dig at bruge en lys creme til opsmøring, hvis du bruger lys fondant, da en mørk creme vil vise sig igennem fondanten.

Kan vi hjælpe dig?

Hvis du leder efter den helt perfekte dejskraber, spatel eller udglatter, men du ikke kan finde den i vores sortiment, så hører vi utroligt gerne fra dig. Vi forsøger nemlig så vidt muligt at imødekomme ønsker - f.eks. hvis der mangler en bestemt type dejskraber, udglatter eller spatel. Så gør vi alt, hvad vi kan, for at få produktet hjem på lager til dig. Du kan ringe til os i alle hverdage i tidsrummet 10-15 eller sende os besked via vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.