Cupcakes og Muffinsforme

Køb cupcake- og muffinsforme online hos Kforkage (også mini muffins). Alt fra stål-bageforme til papirsforme. Vi har et stort udvalg og kan vejlede dig i både valg og brug af ny bageform til cupcakes og muffins. Vi har valgt at specialisere os i bageforme & papirsforme fra Wilton, Silikomart og House of Marie. Find pynteværktøj her.

Standard muffinsstørrelse er: 4,8 cm. i bunden og 7 cm. i toppen.


Cupcake stand - Trolls

deKora cupcake stand Trolls 338002
49,95 DKK
Læs mere

På lager

Forskellen på muffins og cupcakes

Den samme kage men den lille forskel... hvad er det, der gør forskellen på, om man har en muffin eller en cupcake? Vi har undersøgt sagen og er kommet frem til, at det er toppingen, der gør den største forskel.

En kage med stor topping - f.eks. smørcreme - er en cupcake.

En kage uden topping - men måske med glasur - er en muffin. 

Uanset om du skal bage muffins eller cupcakes, så sørger vi for at følge med i bagetrends, så du kan finde de papirsforme og muffinsbageforme, så du skal bruge for at lave nogle lækre, små kager. Og vi forstår godt, at det kan være forvirrende, at man skal bage cupcakes i en muffinsbageform. Men vi forsøger at skrive al ting så let forståeligt som muligt. 

Stadig forvirret?

Så ringer du bare - vi har en kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig med stort og småt omkring kagebagning på alle hverdage i åbningstiden. Og ellers har vi også vores Facebook gruppe og vores blog med tips og tricks, hvor du kan blive inspireret til dit næste kageprojekt. Vi elsker kage - og vi vil elske at hjælpe dig igang med dit næste kageprojekt.