- Den store bagedyst 2022
- Halloween
- Månedstilbud og datovarer
- Bøger & Blade
- Bageforme og Kageringe
- Gavekort
- Cupcakes og Muffinsforme
- Udstiksforme og Silikoneforme
- Chokolade og Candymelts
- Candy Melts
- Chokolade farver og Transfersheets
- Chokoladeforme
- Chokolade værktøj
- Odense og Callebaut Chokolade
- Fondant, Bageartikler og Fromager
- Farver og smag
- Kagepynt, Figurer og Lys
- Tørrede spiselige blomster
- Glimmer og kagestøv
- Sprinkles og Krymmel
- Kagelys og kageflag
- Kagefigurer
- Kageprint
- Andet kagepynt spiseligt
- Andet kagetilbehør plastik/træ
- Tyller og sprøjteposer
- Køkken udstyr og bageudstyr
- Drejeskiver
- Køkkenservice
- Kagefolie
- Køkkenredskaber
- Køkkenmaskiner og udstyr
- Kageruller
- Dejskrabere og Spatler
- Fondant Værktøj
- Køkken tekstiler
- Andre søde sager (råvarer og forme)
- Kageæsker, Fade og opbevaring
- Temakager
- Babyshower
- Barnedåb
- Bryllup
- Børnefødselsdag
- Konfirmationskage
- Sportskager
- Studenterkage
- Halloween & Fastelavn
- Jul
- Nytår
- Påske
- Valentinsdag
- Mors dag
- Outlet - 2. sorterings varer
- Producenter
- Cake Star
- Callebaut
- Chocolate World
- Decora
- deKora
- Disney produkter
- Dr. Oetker Danmark A/S
- FMM Sugarcraft
- Funcakes
- Guardini
- House of Marie
- Ibili
- Ingenious Edibles
- Karen Davies
- Katy Sue
- Lékué
- Odense
- Patisse
- PME
- Qualy Cake
- Rainbow Dust
- Renshaw
- Scrapcooking
- Silikomart
- Special Moment Cph
- Sugarflair
- SweetKitchen
- Wilton
Opskrift på citron cupcakes m. lakridssmørcreme

Opskrift til ca. 20 muffins
Ovntid: 20 min. v/160 grader (alm. ovn)
Alm. muffinsforme/cupcake forme
Vi elsker muffins og Sara har prøvet mange forskellige varianter af med lakrids, og er
kommet frem til, at den her er den bedste. Hendes kage-team har selvfølgelig også fået lov til at test-smage og opskriften er godkendt af alle.
Citron cupcakes:
- 200 g. sukker
- 200 g. becel
- 200 g. æg (ca. 4 stk. str. M)
- Revet citronskal fra 1 øko-citron
- 200 g. hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 2 spsk. citronsaft
Lakridssmørcreme:
- 200 g. smør (tag smøret ud af køleskab ca. 20 min før brug
- 510 g. siet flormelis
- 4-5 spsk. sødmælk blandet med vaniljekstrakt eller vaniljesukker
- ca. 3-3,5 spsk. lakridspulver by Kforkage
____________________________
Sådan laver du citron muffins:
Pisk sukker og Becel (eller smør) godt sammen, til det bliver en hvid sammenhængende masse.
Pisk ægget i lidt af gangen, til det hele er pisket godt sammen, og pisk som det sidste den revne citronskal i.
Bland mel og bagepulver, og sigt det ned i dejen. Vend melblandingen forsigtigt i dejen, så der ikke kommer klumper, og vend til sidst citronsaften i dejen.
Hæld muffinsdejen op i dine muffinsforme, men kun halvt op, så der både er plads til at de kan hæve og til din lækre lakridssmørcreme.
Sådan laver du lakridssmørcreme:
Du starter med at piske smørret i 5 min.
Derefter tilsætter du halvdelen af din siet
flormelis i smøret, og pisker i yderligere 3 min.
Pisk forsigtigt i starten med flormelis, så det ikke sprøjter.
Til sidst tilsætter du det sidste flormelis og pisker, til det er godt blandet. Tilsæt nu
lakridspulveret lidt af gangen, så du kan
justere mængden (smag efter).
Nu ser det lidt grynet ud, men det er sådan det skal være.
Tilsæt derefter 1 spsk. ad gangen af vanilje/mælkeblandingen, til smørcremen ikke længere er grynet, men cremet og stadig fast (må ikke blive flydende – det er ikke sikkert, at du skal bruge alt mælken).
Nu kan smørcremen bruges med det samme, eller gemmes i op til 3 dage i en bøtte ved stuetemperatur.