DAG-TIL-DAG LEVERING V. BESTILLING INDEN 14:00 PÅ HVERDAGE & SØNDAGE

Chokolade & udstyr

Køb chokolade, chokoladeforme & chokoladeudstyr online hos os. Vi har et stort udvalg, for vi elsker chokolade. Og de hjemmelavede er bare bedre end dem, man køber. Ikke kun fordi man kan putte det i, man ønsker, men fordi de er lavet med kærlighed. Og det er faktisk ikke så svært, hvis du har det rette chokoladeudstyr.

Se vores udvalg her - og sig til, hvis du savner noget. Så prøver vi at skaffe det hjem til dig.


Patisse sukkertermometer

Patisse sukkertermometer (40-200 grader).
169,00 DKK
Læs mere

På lager

Lys chokolade 33,6% - 1 kg.

Lækker Callebaut - Lys chokolade 33,6% - 1 kg.
189,00 DKK
Læs mere

Ikke på lager

Chokolade termometer

Thermo Choc spatel med termometer
189,00 DKK
Læs mere

På lager

Chokoladeform Tondo (10) - polycarbonat

Decora 0050124 Tondo chokoladeform af polycarbonat m. plads til 10 chokolader
50,00 DKK
89,00 DKK
Læs mere

Ikke på lager

Kagefolie 6 cm., rulle m/10 meter

Decora kagefolie 6 cm. x 10 meter
36,00 DKK
45,00 DKK
Læs mere

På lager

Kagefolie 10 cm., rulle m/10 meter

Høj kagefolie på rulle 10 cm. x 10 meter fra Decora
63,20 DKK
79,00 DKK
Læs mere

På lager

Julekalender m. chokoladeform

Papjulekalender til DIY chokoladekalender. Fra Silikomart.
50,00 DKK
119,00 DKK
Læs mere

På lager

Halloween kniv - Candy Melt form

Wilton Knife Candy Mold form til Candy Melts til Halloween 2115-8753
8,70 DKK
29,00 DKK
Læs mere

På lager

Chokolade gafler (10 stk.)

Chokolade gafler fra Silikomart 10-pak
149,00 DKK
Læs mere

Ikke på lager

Vi har samlet vores udvalg af chokoladeforme og andet chokoladeudstyr i denne kategori, og du kan læse meget mere om de enkelte produkter under varekort. 

Chokoladeforme silikone

Chokoladeforme af silikone er super nemme at arbejde med. De tåler også en tur i fryseren. Selv børn kan være med i køkkenet, hvis man bruger silikone chokoladeforme. 

Hårde chokoladeforme

Vi sælger også de hårde chokoladeforme af polycarbonat. De er virkelig lækre at arbejde med, men det kræver lidt tålmodighed at arbejde med polycarbonat forme, da chokoladen skal tempereres før støbning, så de smutter nemt ud af formen efter endt størkningstid. Dog er der et lille trick, hvis du ikke lykkes helt med tempereringen: sæt formen ca. 10 minutter i fryseren; så trækker chokoladerne sig sammen, og så smutter de nemt ud af formen. Brug aldrig skarpe redskaber til at fjerne chokoladerne fra formen med - det ødelægger formen, og det er altså ikke nødvendigt, hvis blot du har en fryser. 

Vælg en god chokolade

Halvdelen af arbejdet er at bruge en god chokolade. Vi har testet rigtig mange mærker, og vores yndlingsmærke er Callebaut Chokolade, for det kan bruges til både fyldte chokolader, i dej og til overtrækning af is og kage. Og så er det mega nemt at arbejde med, fordi det kommer i poser med små chokoladeknapper. De smelter let, så du ikke skal bøvle med at hakke chokoladen før brug. Alle poserne leveres med smart lukkemekanisme, og chokoladen har lang holdbarhed. Vi må dog advare dig: man bliver hurtigt afhængig af at bruge chokolade hele tiden, når man køber de store Callebaut poser. 

Dine Fordele

Hurtig levering
1-2 hverdage

Fuld tilfredshed
eller penge retur

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer