- Den store bagedyst 2022
- Halloween
- Månedstilbud og datovarer
- Bøger & Blade
- Bageforme og Kageringe
- Gavekort
- Cupcakes og Muffinsforme
- Udstiksforme og Silikoneforme
- Chokolade og Candymelts
- Candy Melts
- Chokolade farver og Transfersheets
- Chokoladeforme
- Chokolade værktøj
- Odense og Callebaut Chokolade
- Fondant, Bageartikler og Fromager
- Farver og smag
- Kagepynt, Figurer og Lys
- Tørrede spiselige blomster
- Glimmer og kagestøv
- Sprinkles og Krymmel
- Kagelys og kageflag
- Kagefigurer
- Kageprint
- Andet kagepynt spiseligt
- Andet kagetilbehør plastik/træ
- Tyller og sprøjteposer
- Køkken udstyr og bageudstyr
- Drejeskiver
- Køkkenservice
- Kagefolie
- Køkkenredskaber
- Køkkenmaskiner og udstyr
- Kageruller
- Dejskrabere og Spatler
- Fondant Værktøj
- Køkken tekstiler
- Andre søde sager (råvarer og forme)
- Kageæsker, Fade og opbevaring
- Temakager
- Babyshower
- Barnedåb
- Bryllup
- Børnefødselsdag
- Konfirmationskage
- Sportskager
- Studenterkage
- Halloween & Fastelavn
- Jul
- Nytår
- Påske
- Valentinsdag
- Mors dag
- Outlet - 2. sorterings varer
- Producenter
- Cake Star
- Callebaut
- Chocolate World
- Decora
- deKora
- Disney produkter
- Dr. Oetker Danmark A/S
- FMM Sugarcraft
- Funcakes
- Guardini
- House of Marie
- Ibili
- Ingenious Edibles
- Karen Davies
- Katy Sue
- Lékué
- Odense
- Patisse
- PME
- Qualy Cake
- Rainbow Dust
- Renshaw
- Scrapcooking
- Silikomart
- Special Moment Cph
- Sugarflair
- SweetKitchen
- Wilton
Inspiration til chokolade popcakes


Popcakes med chokolade
Det smarte ved popcakes er, at man kan bruge sin yndlingsopskrift på en fast kage, og så kan man bagefter pynte den med alverdens farver og pynt bagefter.
Vi har til disse popcakes brugt opskriften på chokoladekage, som du finder HER. Dejen bages i en smurt popcakes form i 25 minutter ved 175 grader og afkøler i 30 minutter.
Vi har brugt denne silikoneform som er specifikt til at lave popcakes i.
Derefter puttes de små kugleformede kager på pind - stik først pinden i noget smeltet chokolade og derefter i kagen, så kagen ikke ryger så nemt af pinden. Efter ca. 10 minutters yderligere hviletid kan du pynte kagerne ved først at rulle dem i en skål med rigeligt smeltet chokolade (temperering er kun nødvendig, hvis chokoladen er synlig, når dine popcakes er færdigpyntet).
Vi har pyntet disse popcakes med Wonder Pearls kagekrymmel fra Silikomart og sukkerøjne fra Wilton.
God bagelyst :)