Bøger & Blade

Kagebøger & kageblade (dansk & engelsk)

Det kan være rart med inspiration og lette guides til at lave flotte kager fra gode kagebøger og kageblade. Når vi falder over blade og bøger med kager, som har noget for alle lige fra novicen til den øvede, og som har flotte billedguides, så sælger vi dem her i kategorien. Og vi er hele tiden på udkig efter nye kageblade og danske opskriftsbøger til kategorien. Det er dog ikke altid nemt at finde eksemplarer på dansk. Se meget mere under hvert varekort, hvor vi beskriver indhold og om de er på dansk eller engelsk. 


De nyeste bøger om kage

Vi holder os hele tiden opdateret med, hvad der trender. Og vi lytter meget til vores kunder. Så vi vil gerne høre fra dig, hvis du har forslag til, hvad vi skal købe hjem til shoppen.

I dag kan man finde de fleste opskrifter ved en søgning på nettet, og der er også rigtig mange flotte billeder af kager, som man kan bruge til inspiration. Men der er bare noget specielt over en hardback bagebog eller et farverigt kageblad fyldt med opskrifter, tips og tricks. Vi forsøger derfor at kunne tilbyde dig en bred palette inden for det hele, så du kan holde dig opdateret med, hvad der trender inden for kagens verden lige nu.