Barnedåb

Lav en flot og personlig dåbskage til din barnedåb. Hos Kforkage kan du få alt til at bage den helt perfekte dåbskage til en dreng eller pige. Vi har et væld af kagepynt og dekorationer til kage til barnedåb. Tjek vores udvalg ud her og find det, som passer til dit ambitionsniveau. Vi har flere forslag nederst på siden her. God fornøjelse :)


Silikoneform baby 3D

Silikoneform baby 3D
199,95 DKK
Læs mere

På lager

Lav den helt rigtige dåbskage

Dåben er en vigtig dag, hvor familie og venner samles og fejrer den lille ny i familien. Gør dagen personlig med en hjemmelavet dåbskage, som du kan udforme helt efter eget ønske og ambitioner. Lav den helt rigtige kage til barnedåben, hvad end du drømmer om en stor og pompøs kage, eller nogle små og enkle kager.

Vælg en kageform som passer

Skal det være en helt nem og simpel kage til barnedåben, kan du vælge at lave nogle muffins i søde muffinsforme med motiver i blå eller lyserød. Kagerne kan pyntes med en frosting, sprøjtet ud med en sprøjtepose med tyl eller pyntes med glasur og krymmel med små sukkerhjerter.

Fondantkage med massere af pynt

En anden mulighed er at lave en stor kage i flere lag, som er overtrukket med fondant. En trend er at pynte kagen med figurer lavet i fondat. Brug en 3D form til at forme nogle små søde babyfødder eller at lave et flot hæklemønster som pynt rundt om en kage. Vi anbefaler at du bruger en detaljekniv til at få detaljerne frem i fondanten.

Fondanten kan farves i blå eller lyserød for at lave en kage, som passer til barnedåb af en dreng eller pige. Du kan selvfølgelig også gå all-in på mange forskellige farver, krymmel og spiseligt glimmer. Vi har mange forskellige farver til fondant, så du kan lave den helt som du vil have. Er du ikke til fondant, kan du altid overtrække kagen med marcipan i stedet for.

Dine Fordele

Levering
1-3 hverdage

365 dages returret
dog ikke på fødevarer

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer