Bageringe

Bageringe er virkelig blevet et hit i Danmark. De er nemme at arbejde med, og de tåler både ovn og fryser. Se mere under hvert produkt, og tag endelig fat i os, hvis du har brug for hjælp til valg af størrelse, eller hvis du skal bruge et tip til brug af din nye bagering.


Hvad er en bagering?

En bagering er en bageform uden bund i, lavet af materiale der tåler bagning. Det er smart af flere årsager, for den kan tilpasse sig underlaget bedre end en bageform med fast bund, og hvis du har bageringe i flere størrelser, kan de sættes ind i hinanden.

Hvad bruger man en bagering til?

En bagering bruges til det samme som en bageform - dvs. kager, tærter osv. Men den er også god til opbygning af kager og desserter, fordi den har hul i bunden. Så det er nemt at skubbe din anretning igennem ringen, så den står snorlige. 

Hvis du skal lave opbygning af desserter, anbefaler vi, at du bruger kagefolie (skal sættes langs kanten efter endt bagning - tåler ikke varme).

Dine Fordele

Levering
1-3 hverdage

365 dages returret
dog ikke på fødevarer

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer