Bage Enzym - 80 gram

DKK 29,95

På lager


Bage enzym til dit brød, pizzadej, boller mv - 80 gram.

Når du tilføjer bageenzym til din dej, opnår du et meget luftigt og sprødt resultat med dit brød samt en længere holdbarhed. Fryse egnet.

Dosering : 2-3 % bage enzym af melmængden. Hvis dejen skal nedfryses anvendes 5% af melmængden. Dejen bevarer herved sine hæve egenskaber.

Ingredienser : Hvedemel. hvedegluten, druesukker, emulgator E472e, rapsolie, melbehandlingsmiddel E300, enzym.

Holdbarhed : 03-2022

Varenr. Sk2010


Anmeldelser

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt


Relaterede varer

Hvedesur - 80 gram

Hvedesur - 80 gram
29,95 DKK
Læs mere

På lager

Maltmel - 100 gram

Maltmel - 100 gram
27,00 DKK
Læs mere

På lager

Rugbrødsmalt - 300 ml

Rugbrødsmalt - 300 ml
37,50 DKK
Læs mere

På lager

Dine Fordele

Levering
1-3 hverdage

365 dages returret
dog ikke på fødevarer

Sikker bestilling
uden skjulte gebyrer