Babyshower

Lav en flot og personlig kage til babyshower når du skal overraske den kommende mor. Hos Kforkage kan du få alt til at bage den helt perfekte kage til babyboy eller babygirl. Vi har et væld af pynt til babyshow, og masser af dekorationer til kage til både babyshower og barnedåb. Tjek vores udvalg ud her og find det, som passer til dit ambitionsniveau. Vi har flere forslag nederst på siden her. God fornøjelse :)

 


 

Bag den perfekte kage til babyshower

Overrask din bedste veninde eller søster med en lækker kage når I holder babyshower for hende.
Du kan vælge at bage cupcakes eller en større kage overtrukket med fondant - og begge typer skal naturligvis dekoreres med babyshower pynt.

Vælg en kageform som passer

Skal det være en helt nem og simpel kage til babeyshower, kan du enten bage nogle muffins i søde muffinsforme med motiver i blå eller lyserød. Kagerne kan pyntes med en frosting, sprøjtet ud med en sprøjtepose med tyl eller pyntes med glasur og krymmel med små sukkerhjerter. Alternativt kan du også pynte med færdiglavet pynt til babyshower - f.eks. sukkerpynt dekorationer med babymotiver.

Fondantkage med massere af pynt

En anden mulighed er at lave en stor kage i flere lag, som er overtrukket med fondant. En trend er at pynte kagen med figurer lavet i fondant. Brug en 3D form til at forme nogle små søde babyfødder eller at lave et flot hæklemønster som pynt rundt om en kage. Vi anbefaler at du bruger en detaljekniv til at få detaljerne frem i fondanten. Dekorer med babyshower pynt efter eget valg.

Fondanten kan farves i blå eller lyserød for at lave en kage, som passer til babyshower for en babydreng eller babypige. Du kan selvfølgelig også gå all-in på mange forskellige farver, krymmel og spiseligt glimmer. Vi har mange forskellige farver til fondant, så du kan lave den helt som du vil have. Er du ikke til fondant, kan du altid overtrække kagen med marcipan i stedet for.