Anmeldelser

Anmeldelser af Kforkage.dk

Vi tager kundeservice meget alvorligt, og vi er glade for, at du kigger her på vores anmeldelsesside, for så kan vi måske få dig til at smide en anmeldelse af sted til os på Facebook eller Trustpilot? Det vil vi blive rigtig glade for. For vi kan kun optimere vores arbejdsgange, hvis vi får at vide, om noget bør ændres. Og vi får ekstra "krudt" til at løbe hurtigt for dig, når vi får rosende ord med på vejen.

Vi læser alle vores anmeldelser og er glade for hver og en. Og vi tager det ikke for givet, at du har lyst til at anmelde din købsoplevelse hos Kforkage.dk. For det kræver jo, at du aktivt tager et valg om at gå tilbage i processen med dit køb og går online og sender en anmeldelse. Mange har jo en travl hverdag - ikke kun os, som lever af kundeservice og e-handel.

 

Kforkage.dk på Trustpilot

Vi har desværre ikke fået gjort så meget ud af vores Trustpilot-side, fordi der har været så meget i medierne omkring, hvorvidt det er alle virksomhedernes venner, der anmelder. Men vi bliver så glade, hver gang vi får en anmeldelse, og vi synes faktisk også, at det er en smart måde at samle anmeldelser på ved at være synlig på Trustpilot. Så det vil betyde utroligt meget for os, hvis du har lyst til at give os lidt feed back på din købsoplevelse. Kun på den måde kan vi se, om du har været tilfreds med din oplevelse hos Kforkage.dk.

Kom videre til vores Trustpilot anmeldelser >> HER <<


Kundeanmeldelser på Facebook

Er du på Facebook? Så vil vi blive virkelig glade for, at du give os en anmeldelse af din købsoplevelse og måske endda har lyst til at like vores side. 

Kom videre til vores FB anmeldelser >> HER <<

Og klik gerne rundt og se, hvad de andre har skrevet om os. Vi er nemlig ret stolte over og glade for vores kunder og for de anmeldelser, vi får.